Saturnuksen päiväkoti

Saturnuksen päiväkoti

Päiväkodissamme toimii kuusi lapsiryhmää: Päivänsäteet, Sateenkaaret, Pikku-Karhut, Tähtöset, Revontulet ja Tähtisateet. Avaamme päiväkodin klo 6-7 ja suljemme klo 17–18 ennalta sovitusti tarpeen mukaan.

Päiväkodissamme jokainen lapsi on arvokas ja ainutlaatuinen. Lapsen elämään kuuluu leikki ja sadun maailma. Päiväkodissa lapsi saa opetella maailmaa ja elämää lapsuudelle ominaisella tavalla eli leikkien. Kunnioitus lasta kohtaan on vahva pohja aikuisen ja lapsen yhteisymmärrykselle ja toiminnalle. Lapsen tarpeista lähtevä kasvatus perustuu lapsuuden kunnioitukselle.

Henkilökunnan työskentelyn perustana on lapsesta lähtevä toiminnan suunnittelu, lapsen kuuntelu, havainnointi ja yksilöllisyyden tukeminen. Annamme tarpeeksi aikaa leikille, arvostamme ja kannustamme lasta sekä tarjoamme kehitystä tukevaa toimintaa. Annamme lapselle läheisyyttä ja tarjoamme lämpimän sylin. Opetamme lasta ymmärtämään erilaisuutta, arvostamaan sekä kunnioittamaan luontoa ja ympäristöä. Otamme vanhemmat mukaan toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen.

Saturnuksen päiväkoti

Kaakkoisväylä 8, 01480 Vantaa

Ajankohtaista