Ilvespuiston päiväkoti

Tarjoamme kokopäivä- ja osapäivähoitoa sekä esiopetusta. Päiväkodissamme toimii seitsemän lapsiryhmää iänmukaisissa lapsiryhmissä. Meille jokainen lapsi on kuin jalokivi aarrearkussamme. Ryhmien nimet ovat tämän mukaiset: Rubiinit, Helmet, Kultahiput, Timantit, Kristallit, Safiirit ja Kuukivet. Ovet aukeavat arkisin hoidontarvetta mukaillen klo 6-7 ja sulkeutuvat klo 17-18.

Toiminta-ajatuksemme:
Ilvespuiston aarrelaiva kutsuu lapsia ja heidän perheitään mukaan yhteiselle matkalle. Aarrelaivan matka perustuu lapsilähtöiseen kohtaamiseen ja vuorovaikutukseen yhteistyössä perheiden kanssa. Meille jokainen lapsi on ainutkertainen, arvokas, yksilöllinen ja erilainen - jokainen omalla tavallaan säihkyvä.

Visio työllemme:
lvespuiston aarrelaivan keula osoittaa kohti laadukkaita päivähoitopalveluita Vantaan Leppäkorvessa. Hyvinvoiva toimintaympäristö luo pohjan kokemusrikkaalle lapsuudelle: päiväkodin tulee olla lapselle luova ja innostava paikka kasvaa ja kehittyä. Kasvatuskumppanuuden hengessä hyvään ja luottamukselliseen yhteistyöhön satsaaminen on avain onnistuneeseen arkeemme. Henkilöstömme työskentelee sitoutuneesti ja kehittävällä työotteella

Ilvespuiston päiväkoti

Ilvestie 2, 01450 Vantaa