Tarhapuiston päiväkoti

Tarhapuiston päiväkodissa toimii kolme ryhmää, Pihlajat, Tammet ja Pajut. Tarjoamme koko- ja osapäivähoitoa. Päiväkoti on avoinna 7.00-17.00 välillä ja ennalta sovitusti tarpeen mukaan.

Päiväkodin toiminta-ajatus on kiteytetty lauseeseen: "Meidän päiväkodissa on kiva olla". Eri kieli-ja kulttuuritaustaiset lapset tuovat oman erityispiirteensä päiväkodin toimintaan. Lapsille ja aikuisille monikulttuurisuus on muodostunut luonnolliseksi osaksi arkipäivää. Päiväkodissa painotetaan kestävää kehitystä. Kierrätyksen ja energiavarojen säästämisen avulla lapset oppivat suojelemaan ja säästämään ympäristöään.

Päiväkodin piha ja läheisyydessä olevat metsät sekä luontoalueet ovat osa päiväkodin oppimisympäristöä. Päiväkodin pihalla on marjapensaita, kukkia ja oma kasvimaa. Yhdessä lasten ja vanhempien kanssa rakennamme ja huollamme vuosittain kasvimaata, josta korjaamme syksyisin myös satoa.

Päiväkodissa on turvallinen ja kannustava ilmapiiri, joka perustuu hyvään vuorovaikutukseen, lapsilähtöiseen kohtaamiseen ja yhteistyöhön perheiden kanssa.

Tarhapuiston päiväkoti

Havukoskenkatu 7, 01360 Vantaa