Korso

Avoimet päiväkodit ja asukaspuistot ovat tällä hetkellä suljettuina

Suomen hallituksen 16.3.2020 antamien linjausten mukaan koronaviruksen leviämisen estämiseksi Vantaalla toimitaan seuraavasti avoimien päiväkotien osalta.

Avoimet päiväkodit ja asukaspuistot ovat jälleen avoinna 3.8.2020 ja kerhotoiminta käynnistyy 13.8.2020.

Lisää tietoa koronaviruksesta löytyy vantaa.fi/korona sekä säännöllisesti päivittyvästä uutisesta: Vantaalla on ryhdytty poikkeustoimiin koronaviruksen torjumiseksi.

Korson asukaspuisto

Asukaspuisto on avoinna ma-to klo 8-16 ja pe klo 8-15. Kerhojen toiminta-aikoina (elokuusta toukokuun loppuun) maanantaisin ja tiistaisin sisätilat on varattu lasten kerhoryhmille. Avoimina toimintapäivinä keskiviikkoisin ja torstaisin sisätilat ovat avoinna klo 9-15 ja perjantaisin klo 9-14.

Perjantaisin klo 9.00-12.00 toimii avoin lapsi-vanhempi -kerho, jonne ovat tervetulleita kaikki vanhemmat lapsineen. Ei ennakkoilmoittautumista.

Ulkolelut ovat käytettävissä puiston aukioloaikoina. Leluhäkki suljetaan 15 min. ennen puiston sulkemista. WC:t ja Pöllönpesä (eväshuone) on käytettävissä puiston aukioloaikoina. Nämä tilat suljetaan 15 min. ennen puiston sulkemista.

Aukioloaikojen muutokset löytyvät avoimen toiminnan ohjelmasta tai Facebookista.

Lisätietoa yksikön omilta nettisivuilta.

Avoimen toiminnan ohjelma kevät 2020

Tähdenlennon avoin päiväkoti

Avoin päiväkoti Tähdenlennossa on tarjolla monipuolista ohjattua toimintaa, jossa painottuvat yhteisöllisyys ja perheiden kohtaaminen ja vertaistoiminta. Toiminta-ajat ovat keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8:30-14:00. Toiminta noudattaa esiopetuksen toiminta-aikoja. Avoimessa päiväkodissa noudatetaan soveltuvin osin Vantaan varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Avoimessa päiväkodissa lapsi ja hänen huoltajansa tai muu läheinen saavat mahdollisuuden tavata toisia lapsia ja aikuisia sekä osallistua ohjattuun toimintaan. Asiakkaat osallistuvat toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Tähdenlennossa vanhemmille annetaan tukea ja ohjausta lapsen kasvatukseen ja kasvuun liittyvissä asioissa sekä muista lapsiperheille suunnatuista palveluista.

Meidät löydät myös Facebookista.

Korson asukaspuisto

Korsontie 11, 01450 Vantaa

Ajankohtaista


Twitter