Korso

Avoimet päiväkodit on suljettu ja asukaspuistojen toiminta on keskeytetty

Avoimet päiväkodit ja avoimet kohtaamispaikat ovat suljettuina koronarajoitusten takia. Asukaspuistojen toiminta on keskeytetty mutta perheet voivat edelleen käydä puistojen ulkotiloissa omatoimisesti.

Asukaspuistojen ulkotiloissa on muistettava turvavälit, käsihygienia ja yskimisohjeet. Oireilevat aikuiset tai lapset eivät saa tulla puistoon.

Lisää tietoa koronaviruksesta löytyy vantaa.fi/korona

Korson asukaspuisto

Asukaspuisto on avoinna ma-to klo 8.00-15.45 ja pe klo 8.00-15.00. Kerhojen toiminta-aikoina (elokuusta toukokuun loppuun) maanantaisin ja tiistaisin sisätilat on varattu lasten kerhoryhmille. Avoimina toimintapäivinä keskiviikkoisin ja torstaisin sisätilat ovat avoinna klo 9.00-15.00 ja perjantaisin klo 8.00-12.00.

Perjantaisin klo 9.00-12.00 toimii avoin lapsi-vanhempi -kerho, jonne ovat tervetulleita kaikki vanhemmat lapsineen. Ei ennakkoilmoittautumista.

Ulkolelut ovat käytettävissä puiston aukioloaikoina. Leluhäkki suljetaan 15 min. ennen puiston sulkemista. WC:t ja Pöllönpesä (eväshuone) on käytettävissä puiston aukioloaikoina. Nämä tilat suljetaan 15 min. ennen puiston sulkemista.

Aukioloaikojen muutokset löytyvät avoimen toiminnan ohjelmasta tai Korson asukaspuiston Facebook-sivuilta.

Lisätietoa Korson asukaspuiston nettisivuilta.

Avoimen toiminnan ohjelma kevät 2020

Tähdenlennon avoin päiväkoti

Avoin päiväkoti Tähdenlennossa on tarjolla monipuolista ohjattua toimintaa, jossa painottuvat yhteisöllisyys ja perheiden kohtaaminen ja vertaistoiminta. Toiminta-ajat ovat keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8:30-14:00. Toiminta noudattaa esiopetuksen toiminta-aikoja. Avoimessa päiväkodissa noudatetaan soveltuvin osin Vantaan varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Avoimessa päiväkodissa lapsi ja hänen huoltajansa tai muu läheinen saavat mahdollisuuden tavata toisia lapsia ja aikuisia sekä osallistua ohjattuun toimintaan. Asiakkaat osallistuvat toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Tähdenlennossa vanhemmille annetaan tukea ja ohjausta lapsen kasvatukseen ja kasvuun liittyvissä asioissa sekä muista lapsiperheille suunnatuista palveluista.

Meidät löydät myös Facebookista.

Ajankohtaista