Koivukylä

Maskisuositus 1.10.2020 alkaen

Suosittelemme aikuisille vierailijoille oman maskin käyttöä avoimissa päiväkodeissa, asukaspuistoissa ja kohtaamispaikoissa.

Lisää tietoa koronaviruksesta löytyy vantaa.fi/korona

Lasten hoitoapupalvelu on lakkautettu 1.8.2020 alkaen

Opetuslautakunta on kokouksessaan 8.6. päättänyt varhaiskasvatusjohtajan esityksen mukaisesti lakkauttaa Ulrikan, Illenpihan ja Martinlaakson päiväkotien yhteydessä toimivat hoitoapupalvelupisteet 1.8.2020 alkaen.

Rautpihan avoin päiväkoti

Rautpihan avoimen päiväkodin toiminta on siirtynyt Koivukylän avoimeen kohtaamispaikkaan. Kohtaamispaikka on kaikille kuntalaisille tarkoitettu yhteinen tila, jonne on helppo ja mukava tulla. Voit tavata muita vanhempia, osallistua ohjattuun toimintaan tai vain viettää aikaa yhdessä lapsesi kanssa. Lue toiminnasta avoimen kohtaamispaikan sivuilta.
Rautpihan avoin päiväkoti on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja heitä kotona hoitaville vanhemmille tai hoitajille. Toiminta on maksutonta ja ennakkoilmoittautumista ei tarvitse tehdä.

Avoimen päiväkodin toiminta perustuu aktiiviseen yhdessäoloon, jossa vanhemmat huolehtivat lapsistaan. Toiminnan sisältö muotoutuu vanhempien esittämien toiveiden pohjalta henkilökunnan kanssa yhdessä toteuttaen.

Olemme avoinna arkisin klo 9-16. Tarkempaa tietoa toiminnasta löydät Facebook-sivuiltamme..

Rautpihan avoin päiväkoti

Rautkallionkatu 7, 01360 Vantaa