Koivukylä

Avoimet päiväkodit ja asukaspuistot suljettuina 18.3.-13.5.

Suomen hallituksen 16.3.2020 antamien linjausten mukaan koronaviruksen leviämisen estämiseksi Vantaalla toimitaan seuraavasti avoimien päiväkotien osalta.

Avoimet päiväkodit, asukaspuistot, kerhotoiminta sekä hoitoapupalvelu ovat suljettuina 18.3.-13.5.

Lisää tietoa koronaviruksesta löytyy vantaa.fi/korona sekä säännöllisesti päivittyvästä uutisesta: Vantaalla on ryhdytty poikkeustoimiin koronaviruksen torjumiseksi.

Rautpihan avoin päiväkoti

Rautpihan avoimen päiväkodin toiminta on siirtynyt Koivukylän avoimeen kohtaamispaikkaan. Kohtaamispaikka on kaikille kuntalaisille tarkoitettu yhteinen tila, jonne on helppo ja mukava tulla. Voit tavata muita vanhempia, osallistua ohjattuun toimintaan tai vain viettää aikaa yhdessä lapsesi kanssa. Lue toiminnasta avoimen kohtaamispaikan sivuilta.
Rautpihan avoin päiväkoti on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja heitä kotona hoitaville vanhemmille tai hoitajille. Toiminta on maksutonta ja ennakkoilmoittautumista ei tarvitse tehdä.

Avoimen päiväkodin toiminta perustuu aktiiviseen yhdessäoloon, jossa vanhemmat huolehtivat lapsistaan. Toiminnan sisältö muotoutuu vanhempien esittämien toiveiden pohjalta henkilökunnan kanssa yhdessä toteuttaen.

Olemme avoinna arkisin klo 9-16. Tarkempaa tietoa toiminnasta löydät Facebook-sivuiltamme..

Rautpihan avoin päiväkoti

Rautkallionkatu 7, 01360 Vantaa

Ajankohtaista

Twitter