Hakunila

Avoimet päiväkodit ja asukaspuistot ovat tällä hetkellä suljettuina

Avoimet päiväkodit ja asukaspuistot ovat jälleen avoinna 3.8.2020 ja kerhotoiminta käynnistyy 13.8.2020.

Lisää tietoa koronaviruksesta löytyy vantaa.fi/korona.

Nissaksen asukaspuisto

Asukaspuisto Neliapila

Nissaksen asukaspuisto on Vantaan kaupungin ylläpitämä oleskelu- ja kohtaamispaikka vantaalaisille. Asukaspuiston sisä- ja ulkotilat ovat koko päivän kaikenikäisten käytössä.

Asukaspuistossa voi leikkiä, pelata, askarrella, lukea päivän lehden tai istahtaa hetkeksi kahvikupin ääreen. Voit tavata alueen muita vanhempia ja lapsia, paikalla on aina myös asukaspuiston toiminnanohjaajat. Omia eväitä voi tuoda mukana ja käyttää keittiötä varusteineen. Yhteisistä tiloista huolehtivat kaikki ja tavarat laitetaan käytön jälkeen takaisin omille paikoille.

Asukaspuistossa järjestetään Vantaan varhaiskasvatuksen maksutonta kerhotoimintaa 2-5-vuotiaille lapsille. Kerhoon haetaan varhaiskasvatushakemuksella.

Arki-iltaisin yhdistykset ja harrastusseurat järjestävät toimintaa. Viikonloppuisin tiloja voi varata mm. perhejuhlien viettoa varten.

Lisätietoa asukaspuiston toiminnasta ja tarkempi viikko-ohjelma löytyvät asukaspuistolta sekä Facebook-sivuilta ”Nissaksen asukaspuisto”.

Esite Nissaksen toiminnasta

Esite Nissaksen kerhoista

Lisätietoa: Asukaspuiston omilta nettisivuilta.

Avoin päiväkoti Pikku-Hepo

Avoin päiväkoti Pikku-Hepo

Lue lisää avoimen toiminnasta nettiblogissa.

Lisätietoa yksikön omilta nettisivuilta.

Lapsiperheiden yhteistoimintaa, eli kaikille avoinna

  • maanantaisin ja perjantaisin klo 9-15
  • torstaisin klo 9-11

Länsimäen avoin päiväkoti

Länsimäen avoin päiväkoti

Tule leikkimään ja puuhailemaan 0-6 -vuotiaiden lastesi kanssa. Tarjolla monipuolista toimintaa. Leikkiä, yhdessäoloa ja ohjattuja toimintahetkiä. Mahdollisuus tutustua toisiin lapsiin ja aikuisiin. Voit halutessasi keskustella työntekijöiden kanssa ja saada tukea lapsiperheen arkeen liittyviin asioihin.

Ajankohtaista tietoa toiminnasta löytyy Facebook-sivultamme

Lisätietoa yksikön omilta nettisivuilta.

Ajankohtaista


Twitter