Ammatillinen koulutus Vantaalla

Varian oppilaita

Ammatilliseen peruskoulutukseen voi hakea yhteishaussa peruskoulun tai lukion jälkeen. Ammatillisissa opinnoissa yhdistyvät oppilaitoksessa ja työpaikoilla oppiminen ja tekeminen. Ammatillisen koulutuksen tavoitteena on, että valmistuttuaan opiskelija hallitsee ammattialansa perustiedot ja -taidot ja työllistyy valitsemaansa ammattiin.

Vantaan ammatilliset opiskelumahdollisuudet ovat monipuoliset. Vantaan ammattiopisto Variassa on tarjolla yli 20 eri tutkintoa. Kauppaoppilaitos Mercuriassa voi suorittaa merkonomin tutkinnon.

Vantaan ammattiopisto Varia

Varia järjestää ammatillista peruskoulutusta nuorille ja aikuisille. Koulutusta on tarjotaan neljässä eri toimipisteessä: Aviapoliksessa, Hiekkaharjussa, Koivukylässä ja Myyrmäessä. Perustutkinnon jälkeen voi suorittaa myös ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Lisäksi Varian oppisopimuskoulutus tarjoaa mahdollisuuden opiskella ammattiin yhdistämällä työnteon ja opiskelun.

Mercuria kauppaoppilaitos Oy

Mercuria tarjoaa liiketoiminnan perustutkintoon (merkonomi) johtavaa koulutusta nuorille ja aikuisille. Mercuria Pron valikoimaan kuuluvat lisäksi erilaiset aikuisille suunnatut ammatti- ja erikoisammattitutkinnot. Mercuria sijaitsee Martinlaaksossa, ja samassa talossa toimii myös Martinlaakson lukio.

Vantaan ammattiopisto Varian esittelyvideo

Ajankohtaista