Vantaan kestävyyskierros 2021

Vantaan kestävyyskierroksella haastat itsesi viidessä lajissa. Kiertue sopii kaikentasoisille kuntoilijoille ja kestävyysurheilijoille, ja se tarjoaa hyvän mahdollisuuden kokeilla täysin uusiakin lajeja.

Kestävyyskierroksella pääset yhdellä ilmoittautumisella osallistumaan viiteen kestävyystapahtumaan vuoden 2021 aikana. Mukana on monipuolinen kattaus tapahtumia koko vuoden ajalle, joten voit rauhassa keskittyä harjoitteluun kilpailujen etsimisen sijasta. Kokonaiskisassa pärjätäkseen urheilijan täytyy treenata juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, uintia ja suunnistusta.

Kestävyyskierros koostuu viidestä kestävyystapahtumasta:

  • Vantaa Hiihto 27.2.2021(peruttu koronapandemiatilanteen vuoksi)
  • Vantaa Off-trail Challenge 23.5.2021 (ajankohta muuttuu)(suunnistus)
  • Seutulan kierros 96km 18.7.2021 (maantiepyöräily)
  • Vantaa Triathlon perusmatka 22.8.2021 (triathlon)
  • Vantaan Maraton -puolimaraton 9.10.2021 (maantiejuoksu)

Vantaa Hiihtoseura, Pihkaniskat, Vantaa Triathlon, Seutulan Kierros ja Vantaan Maraton ovat yhdistäneet voimansa yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa. Tapahtumat toimivat itsenäisinä kilpailuina, mutta yhdessä ne muodostavat Vantaan kestävyyskierroksen. Kokonaiskisassa olet mukana tulemalla maaliin vähintään neljässä osakilpailussa viidestä.

Vantaan kestävyyskierros sisältää naisten ja miesten sarjan. Vantaan kaupunki palkitsee kummankin sarjan parhaat kilpailijat.

Ilmoittaudu Kestävyyskierrokselle tästä! Osallistumismaksu on 195€ ja ilmoittautuminen on auki 30.4. asti.

Osallistumismaksun maksaminen onnistuu verkko- ja korttimaksuna sekä liikuntaseteleillä. Yritysasiakkaat voivat helposti ilmoittaa järjestelmässä enemmänkin henkilöstöään kiertueelle. Yritysasiakkaiden on mahdollista maksaa myös laskulla tai verkkolaskuna.

Koronarajoitukset voivat aiheuttaa muutoksia Kestävyyskierroksen sisältöön. Mikäli Vantaa Hiihtoa ei voida järjestää, niin se korvataan polkujuoksukilpailulla elo-syyskuussa.

Kilpailun säännöt

1) Kilpailu koostuu etukäteen ilmoitetuista tapahtumista, jotka ovat:

  • Vantaa Hiihto
  • Vantaa Off-trail Challenge
  • Vantaa Triathlon perusmatka
  • Seutulan kierros 96km
  • Vantaan Maraton -puolimaraton

2) Kilpailussa on naisten ja miesten sarja.

3) Kilpailijan tulee osallistua ja saada lopputulos vähintään neljässä tapahtumassa viidestä.

4) Pisteet muodostuvat osakilpailujen maaliintulojärjestyksen mukaan. Voittaja on se, jolla on kaikkien osakilpailujen päätyttyä suurin pistemäärä (naiset omassa sarjassaan ja miehet omassa sarjassaan). Ensimmäisen osakilpailun voittaja saa kierroksen osallistujamäärän (N) mukaan esim. 100 pistettä (N=100), seuraava 99 pistettä jne. Kierroksen edetessä kokonaiskilpailussa jatkavat ne, joilla neljään osakilpailuun osallistuminen on yhä mahdollista. Pistelaskusta putoavat ne, jotka eivät osallistu riittävän moneen kilpailuun. Tasapisteissä ykkössijat ratkaisevat, ja jos ne menevät tasan, ratkaisu tehdään kakkossijojen perusteella jne.

5) Vantaan kaupunki palkitsee molempien sarjojen parhaat kilpailijat rahapalkinnoin. Jokainen kierroksella vähintään neljään kilpailuun osallistunut saa osallistujamitalin ja t-paidan.

6) Pistelaskusta vastaa Juha Kylänpää ja hän toimii Vantaan kestävyyskierroksen ylituomarina.

7) Pistetilanne ja kilpailun voittajat julkaistaan osoitteessa vantaa.fi/kestävyyskierros.

8) Palkinnot jaetaan Vantaan Maratonin yhteydessä.

Suunnistus

Kestävyyskierroksen uusimmassa lajissa tartutaan karttaan ja kompassiin!

Vantaa Triathlon

Ui, pyöräile ja juokse! Vantaa Triathlonin perusmatka Kuusijärvellä.

Vantaan Maraton

Tikkurilan ympäristön kaduilla juostaan puolimaraton.

Vantaa Hiihto

Vantaa Hiihdossa pääset sivakoimaan 30 km Hakunilan laduilla.

Ajankohtaista