Liikunta- ja urheilutapahtumat

Vantaalla on suuren urheilujuhlan tuntua. Tule kisaamaan tai kannustamaan!

Vantaan kestävyyskierroksella osallistujat pääsevät testaamaan taitojaan useissa lajeissa. Kestävyyskierrokselle voit osallistua kilpailemalla vähintään neljässä viidestä osakilpailusta: Vantaa Hiihto, Extremerun, Vantaa Triathlon, Vuelta Vantaa ja Vantaan Maraton.

SM-viikko on urheilun monilajitapahtuma, joka kokoaa peräti 23 lajin edustajat kisaamaan SM-mitaleista Vantaalle 4.-7. heinäkuuta.

Tatamilla tömisee 12.-15. syyskuuta, kun Vantaan Energia Areenalla järjestetään alle 21-vuotiaiden judon EM-kisat.

Poikkeustilanne vaikuttaa Vantaan tapahtumiin

Aluehallintoviraston määräysten mukaan alle 500 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voi syyskuussa järjestää rajatuissa ulkotiloissa ja sisätiloissa. Tilaisuuksissa tulee noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) 14.5.2020 antamaa ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Ohjeella on tarkoitus varmistaa osallistujien turvallisuus ja estää koronavirustartuntojen leviäminen.

Ajankohtainen tieto Vantaan toimista koronaviruksen torjumiseksi.

Vantaan kestävyyskierros triathlon

Vantaan kestävyyskierros

Vantaa Hiihto, Extreme Run, Vantaa Triathlon, Vuelta Vantaa ja Vantaan Maraton - laita taitosi testiin ja osallistu Vantaan kestävyyskierrokselle!

Vantaan kortteliliiga käynnistyy

Vantaan kortteliliiga

Vantaan kortteliliiga -pilottisarja käynnistyy toukokuussa 2019. Lajina on jalkapallo, jota pelataan sarjassa futsalin säännöillä. Osallistuminen on maksutonta.

Vantaa Cup 2019

Vantaa Cup 2019 / nuoria jalkapalloilijoita

Vantaa Cup kokoaa kesäisin nuoria jalkapalloilijoita Vantaalle. Klikkaa kuvaa ja katso video!

Ajankohtaista