Reflektor Korso

Pyöräilijä ohittamassa valotaideteosta jossa lukee love.

Valotaidetapahtuma Reflektor Korso järjestetään nyt toista kertaa Vantaalla! Upeaa valotaidetta on nähtävillä Korson Ankkapuiston ympäristössä sekä monitoimikeskus Lumossa 24.–27.9.2020

Valotaidereitti on avoinna torstaista sunnuntaihin klo 18.00–23.00. Reitin aloituspiste on Korsontien ja Kotkansiiven risteyksessä.

Tänä vuonna myös monitoimikeskus Lumossa tapahtuu. Lumosalin valotapahtuma perjantaista sunnuntaihin klo 12.00–23.00. Lumon osoite on Urpiaisentie 14.

Vuoden 2020 taiteilijat: László Bordos (HUN), Pink Twins, Ainu Palmu, Riku Sourama, Mikko Kunnari, Pia Iiramo, Juha Lahtinen, Sun Effects, Stone 63 (JPN), Shader ja Alexander Salvesen.

Muistathan tapahtumaan tullessasi pitää turvavälit ja huolehtia yskimishygieniasta. Altistu taiteelle, älä taudille!

Tapahtuma on kävelymatkan päässä Korson juna-asemalta ja paikalle pääsee helposti julkisilla. Lähijuna K tuo Korson asemalle Helsingistä ja Keravalta sekä monet linja-autot pysähtyvät aseman lähellä. Tarkemmat reittiohjeet löydät hsl.fi.
Maksutonta parkkitilaa löydät esimerkiksi Korson aseman vierestä parkkihallista.

Reflektor Korso on maksuton tapahtuma. Tervetuloa!

Relflektor Korso on osa Valon Vantaa -syksyä.

Tapahtuma Facebookissa

Reflektor Korso Instagramissa

Uutinen: Valotaidefestivaali Reflektor Korso valaisee Ankkapuiston 24.-27.9.

Tärkeää informaatiota kaikille tapahtumaan osallistuville

Tervetuloa nauttimaan valotaiteesta! Tapahtuman yleisinfot, teosesittelyt sekä kartta löytyvät Reflektor-nettisivuilta, tarkat aukioloajat sekä tarvittavat osoitteet löydät alta.

Tapahtumassa

Reitti on yksisuuntainen ja noin 2 kilometriä pitkä. Reitistä noin puolet kävellään tasaisella hiekkatiellä ja toinen puolisko kuljetaan metsässä osin mäkisillä ja kapeammilla poluilla. Kävelyreitti onkin paikoin vaikeakulkuista eikä siten täysin esteetöntä. Tapahtuman taika perustuu teosten tuottaman valon ja pimeän ympäristön vuoropuheluun. Tästä johtuen reitillä on pimeämpää kuin alueella normaalisti. Lumosali on puolestaan sisätiloissa ja salissa voi olla yhtäaikaa 54 henkilöä.

Pyydämme tapahtumakävijöitä saapumaan tapahtumaan täysin terveinä ja oireettomina sekä huolehtimaan turvaväleistä ja välttämään mahdollisia tungoksia. Välttääksemme isoimmat ruuhkat, tapahtuman kestoa on pidennetty yhdellä päivällä ja kehotamme kävijöitä saapumaan tapahtuma-alueelle pitkin iltaa. Alueella on järjestyksenvalvojia, joiden puoleen voi tarvittaessa kääntyä kysymään neuvoa.

Taiteen lisäksi reitin alkupuoliskolla on myyntipiste. Cafe Citikka myy juotavaa sekä pientä purtavaa. Ostoksista mahdollisesti kertyvät roskat kierrätetään, reitin varrelta löytyy roska-astioita. Huomioithan, että tapahtumassa ei ole tänä vuonna wc-palveluja ruuhkapaikkojen sekä epähygieenisyyden minimoimiseksi.

Saapuminen

Reitti alkaa Korsontien ja Kotkansiiven risteyksestä. Paikalle ei ole virallista katuosoitetta, mutta pääportille löytää seuraamalla tapahtuman karttaa sekä edellä olevan linkin kautta. Lumosali sijaitsee osoitteessa Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa.

Korsoon pääset Helsingistä parhaiten junalla. Bussilla liikkuville tapahtuma-aluetta lähimmät pysäkit sijaitsevat Korson juna-aseman yhteydessä sekä Teeritien tuntumassa. Jos liikutte autolla, niin Monitoimikeskus Lumon vieressä sijaitsevassa parkkihallissa on ilmaista parkkitilaa aina klo 23.30 saakka. Parkkihalli löytyy osoitteesta Urpiaisentie 3, 01450 Vantaa.

Tapahtuman aikataulut:

  • Reitin teokset päällä 24.-27.9. klo 18-23
  • Lumosalissa ohjelmaa 25.-27.9. klo 12-23

#valonvantaa Instagramissa

Ajankohtaista