Tanssi

Vantaan tanssiopiston Rikka-ryhmä, Kuva: Pekka J. Heiskanen

Tanssin perusopetus tarjoaa liikkumisen iloa ja riemua sekä väylän itseilmaisulle. Se antaa monipuoliset valmiudet tutustua itseensä, omaan kehoonsa ja tunteisiinsa. Opetuksen tavoitteena on tukea oppilaan luonnollista liike- ja rytmitajua leikin, musiikin ja luovien harjoitusten kautta.

Balettikoulu Hari on perustettu vuonna 1977 ja sitä ylläpitää Hakunilan Kulttuuri ry. Koulu tarjoaa klassisen baletin opetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Opetuspisteitä on Hakunilassa, Tikkurilassa, Kartanonkoskella ja Simonkalliossa.

Helsingin tanssiopisto on maamme laajimpia ja vanhimpia tanssioppilaitoksia. Opisto tarjoaa opetusta Vantaalla 3–17-vuotiaille. Opetustarjonnasta löytyy mm. lastentanssia, nykytanssia, klassista balettia, show- ja street-tanssia. Opetuspisteitä on Tikkurilassa ja Korsossa.

Vantaan Tanssiopisto on tarjonnut tanssin opetusta yli 35 vuotta. Tanssiopistossa annetaan taiteen perusopetusta tanssissa yleisen ja laajan oppimäärän mukaan lapsille, nuorille ja aikuisille. Opetuslajeina ovat lastentanssi, nykytanssi, baletti, jazztanssi, omat tunnit pojilla, opetusteatteri Rikka sekä kuvataide ja teatteri-ilmaisu. Lisäksi tarjolla on vuosittain vaihdellen mm. liikerytmiikkaa, joogaa, akrobatiaa, krumbingia, karakteeria ja afrojazzia. Opetuspisteet sijaitsevat Viertolassa, Tikkurilassa, Korsossa, Kartanonkoskella ja Myyrmäessä.

Ajankohtaista