33. Nikkari, Stefan

Kuva Stefan Nikkari


Ikä:
15

Asuinalue:
Länsimäki

Esittely:
Olen Stefan Nikkari 15v. nuori poika, joka haluaa vaikuttaa nuorten asioihin esimerkiksi kouluihin ja nuorten vapaa-aikaan. Ja vaikuttamaan Vantaan kehitykseen tulevaisuudessa.

Harrastukset:
Logiikkatehtävien tekeminen, urheilu ylipäätään, tietokoneella pelaaminen ja musiikin teko.

Slogan:
On muutoksen aika.

Kommentit vaalikoneväittämiin:
1. Vantaa on turvallinen paikka asua mutta, on olemassa alueita, joita pitäisi käsitellä vielä enemmän. Että Vantaa olisi täysin turvallinen paikka jossa voisi asua ongelmitta.
2. Mielestäni Vantaan tulee tarjota ainakin yksi harrastus kasvavalle nuorelle. Koska harrastukset tuovat mielihyvää, lapsi sosiaalistuu ja saa sieltä potentiaalisesti kavereita. Harrastukset myös ovat tosi hyviä stressin pois ottamisessa.
3. Kyllä, Vantaan pitäisi olla. Niin kuin sanoin aiemmin haluan vaikuttaa Vantaan kehitykseen. Jotta Vantaa voisi olla edelläkävijänä kaikessa muihin kaupunkeihin verrattuna, sen pitäisi olla myös edelläkävijänä myös tässä.
4. Mielestäni Vantaan kyllä pitäisi, koska koulunkäynnistä tulee epämiellyttävää ja koululainen ei halua tämän takia tulla kouluun. Tämän lisäksi koululaiselle tulee paljon ongelmia ja pahoja ajatuksia, mitkä voivat johtaa huonoihin asioihin ja tapahtumiin tämän takia, ja tätä me ei haluta.
5. Vantaalla kouluruoka on ihan hyvää, mutta siinä on paranneltavaa.
6. Mielestäni kaikki nuoret saa vaikuttaa. Kunhan se pysyy järkevänä eikä mene absurdiksi.
7. Julkinen liikenne pitäisi olla halvempaa ihmisille, joilla on vaikea tulla kouluun tai asuvat kaukana. Tai niin kuin on olemassa jo oppilasalennukset.
8. Vantaan tulee huomioida tätä enemmän koska, jos ihmisellä on mahdollisuus mennä pyörällä esimerkiksi kauppaan, hyvää tietä pitkin, joka on tehty hyvin ja matka ei ole pitkä koska teitä on tehty just sitä varten, että ne olisivat nopeita reittejä. Niin ihmiset liikkuisivat enemmän ja eivät käyttäisi autoja esimerkiksi. Ihminen saa liikuttua siinä myös.
9. Mielestäni tärkein opiskelussa on se, missä opiskelee ja millainen tunnelma siellä on.

Ajankohtaista