Tukea ja mahdollisuuksia järjestöjen ja ryhmien toimintaan

Vantaa tukee erilaisten järjestöjen ja ryhmien toimintaa tarjoamalla tiloja ja leirikeskuksia vuokrattavaksi. Ensisijaisesti nuorisopalveluiden periaatteena on tukea varhaisnuoriso- ja nuorisotoimintaa, mutta tiloja vuokrataan myös kouluryhmille ja yksityisille yrityksille.

Avustuksia järjestötoimintaan

Vapaa-ajan ja asukaspalveluiden lautakunta myöntää avustuksia nuoriso- ja varhaisnuorisojärjestöille sekä muiden yhteisöjen alle 29-vuotiaisiin lapsiin ja nuoriin kohdistuvaan toimintaan.

Avustukset on tarkoitettu lasten ja nuorten vapaa-ajan käyttöön kohdistuvaan aktiivisen kansalaisuuden tukemiseen, sosiaaliseen vahvistamiseen, itsenäistymisen tukemiseen ja päihteettömyyden edistämiseen.

Vuokraa tiloja

Vantaan kaupunki tarjoaa erilaisia tiloja ja nuorisotoiminnan tukemiseksi. Kaupungilta on mahdollista varata esimerkiksi bänditiloja, leirikeskuksia, ja nuorisotiloja.

Tiloja tarjotaan vuokrattaviksi vantaalaisille nuoriso- ja varhaisnuorisojärjestöille, monikulttuurijärjestöille, palvelujärjestöille ja muille vantaalaisille järjestöille. Myös yksityisillä yrityksillä ja ulkopaikkakuntalaisilla järjestöillä on mahdollisuus vuokrata tiloja käyttöönsä.

Nuorisotilojen käyttövuorot haetaan Timmi-tilanvarausjärjestelmän kautta.

Nuorisopalveluiden hinnasto 2021 LEIRIALUEET

Nuorisopalveluiden hinnasto 2021

Ajankohtaista