Loma-ajan toiminta

Siirry sivulla:
Nuortenvantaa kesä
Liikunnalliset kesäleirit
Lastenkulttuurikeskusten kesäleirit

NUORTENVANTAA kesä 2021

Nuorisotiloilla järjestetään kesällä monipuolista toimintaa!

Luvassa on musiikkia, kädentaitoja, pelejä, kokkausta, turnauksia, leirejä ja retkiä koronan niin mahdollistaessa.
Toiminta on maksutonta ja suunnattu 9-17-vuotiaille lapsille ja nuorille.
Lisätietoa:
www.nuortenvantaa.fi
IG: nuortenvantaa ja nuorisotilojen some-kanavista.


Vantaan nuorten aikuisten kesä tarjoaa iloa, huvia, uusia kokemuksia, tukea ja apua vantaalaisille 18-29-vuotiaille nuorille aikuisille.

Nuorten aikuisten kesän toiminnassa on mahdollisuus tutustua Vantaalla oleviin nuorille aikuisille suunnattuihin palveluihin ja harrastusmahdollisuuksiin monipuolisesti. Mikä parasta, toiminnassa on mahdollista tutustua muihin vantaalaisiin saman ikäisiin ihmisiin, luoda ystävyyssuhteita ja perustaa vaikka omia harrastusryhmiä. Nuorten aikuisten kesän tapahtumat, retket, lajikokeilut ja vierailut ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.
Lisätietoa
www.bit.ly/nuortenaikuistenkesa2021
IG: nuoretaikuisetvantaa
#nuortenaikuistenkesa2021

Liikunnallisille kesäleireille haku alkaa 7.4.2021

Liikunnallisia leirejä järjestetään kesäkuussa 14:ssa toimipisteessä ja elokuussa neljässä. Leirit on suunnattu 1.–4.-luokkalaisille, ja niillä liikutaan aktiivisesti pelaillen ja leikkien niin sisällä kuin ulkona. Ohjaajina toimivat kaupungin liikuntapalveluiden liikunnanohjaajat ja kesätyöntekijät. lmoittautuminen leireille tapahtuu sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä 7.4.2021 klo 9.00 alkaen.

Lastenkulttuurikeskusten leireille ilmoittautuminen käynnissä

Vantaalla toimii kaksi lastenkulttuurikeskusta: Lastenkulttuurikeskus Pessi Tikkurilassa ja Lastenkulttuurikeskus Toteemi Myyrmäessä. Pessissä ja Toteemissa järjestetään taidekursseja, työpajoja ja monipuolista harrastustoimintaa. Kesällä keskukset tarjoavat päiväleirejä lomalaisille.

Taidetta lähiluonnosta -päiväleiri 7–12-vuotiaille

  • ma 1.6.–to 4.6. klo 10–14, Lastenkulttuurikeskus Toteemi, Myyrmäentie 6
  • ma 8.6.–to 11.6. klo 10–14 Lastenkulttuurikeskus Pessi, Kielotie 14

Leirillä tutustutaan lähiluontoon ja ötököiden taitoihin retkeillen ja taidetyöpajojen kautta. Leirillä tehdään animaatioita, rakennellaan, maalataan ja muovaillaan. Toimintaan kannattaa varustautua vaatteilla joissa eivät taiteilun ja leikin jäljet haittaa. Ohjaajana kuvataideopettaja Rebekka Barongo. Leirimaksu 40 euroa (sis. lounaan ja retket) maksetaan leirille tullessa. Ilmoittautumiset kulttuuritapahtumat@vantaa.fi

Ajankohtaista