Skeittipaikat

Ulkoliikuntapaikat 1.6.2020 alkaen

Kentillä voidaan harjoitella Timmi-järjestelmän mukaisilla käyttövuoroilla ottaen huomioon koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi annetut ohjeet. Toiminta tulee järjestää lähikontakteja välttäen ja viranomaisten määräämiä ryhmäkokoja noudattaen. Toiminnan järjestäjä vastaa tapahtuman toteuttamisesta siten, ettei koronavirukseen liittyvä tautililanne pahene. Käsihygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota. Ulkoliikuntapaikkojen yhteydessä olevat pukuhuone- ja wc-tilat ovat käytössä 1.6. alkaen.

Liikuntapaikoille saa tulla ainoastaan täysin terveenä. Korostamme jokaisen toimijan ja aikuisen vastuuta noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja muiden viranomaisten ohjeita hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla viruksen leviämistä ehkäistään. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita.

Kaikkien tilojen osalta peritään normaalit käyttövuoromaksut 1.6.2020 alkaen.

Aluehallintoviraston määräysten mukaan alle 50 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat sallittuja 1.6. alkaen. Kilpailu- ja ottelutapahtumia voi järjestää ulko- ja sisäliikuntapaikoissa 1.6. alkaen aluehallintoviraston määräysten mukaisesti erityisjärjestelyin. Kaikki yli 50 hengen sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 30.6.2020 asti.

Yli 50 henkilön, mutta enintään 500 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa on mahdollista järjestää erityisjärjestelyin eli niin, että ihmisten turvallisuus varmistetaan asiakasmäärien rajaamisella sekä turvaetäisyyksien ja hygieniaohjeistuksen avulla. Aluehallintovirastot määräävät, että 50-500 hengen tilaisuuksissa noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön 14.5.2020 antamaa ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä.

Ulkoliikuntapaikat avataan 14.5.

Liikuntapaikoilla noudatetaan valtioneuvoston linjauksia sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suosituksia. Toukokuun loppuun asti kokoontumisrajoitus on 10 henkilöä. Liikuntapaikoille saa tulla ainoastaan täysin terveenä. Hygieniaan on kiinnitettävä huomiota ja vältettävä lähikontakteja. Hanskojen käyttöä suositellaan.

Kilpailujen, otteluiden ja tapahtumien järjestäminen ei ole sallittua.

Skeittausta Matarin skeittipuistossa

Skeittipuistot ovat rullalautailuun soveltuvia alueita. Monet skeittipaikat sopivat myös BMX-pyöräilyyn, rullaluisteluun ja scoottaukseen eli temppupotkulautailuun. Vantaalta löydät useita skeittaus- ja skuuttauspaikkoja.

Ester Koskelaisen puisto

Tuulikintie 31, Päiväkumpu

Hakunilan urheilupuiston skeittipaikka

Luotikuja 2

Hiekkaharjun skeittipuisto

Leinikkitie 36

Illenpuiston skeittipaikka

Hagelstamintie 12

Kartanonkosken skeittipaikka

Tilkuntie

Korson skeittipaikka

Kisatie 23

Kenraalipuiston skeittipaikka

Huovintie 21

Martinlaakson skeittipuisto

Laajakorvenkuja

Matarin skeittipuisto

Oskarintie 1

Myyrmäen urheilupuisto

Raappavuorentie 8–10

Paalupuiston skeittipaikka

Itä-Hakkila, Paalupolun länsipääty

Rajakylän skeittipuisto

Säilätie 31

Tikkurilan urheilupuisto

Läntinen Valkoisenlähteentie 52–54

Ylästön skeittipuisto

Isonmännyntie 8

Vantaan skeittipaikat

Ajankohtaista

Twitter