Skeittipaikat

Vantaan kaupunki suosittelee 15 vuotta täyttäneille kasvomaskin käyttöä kaikissa kaupungin palveluissa aina, kun lähikontakteja ei voida välttää. Suositus koskee esimerkiksi kirjastoja, liikuntapaikkoja, museoita, asiointipisteitä ja toisen asteen oppilaitoksia. Liikuntapaikkojen kohdalla tämä koskee esimerkiksi liikuntapaikkojen käytäviä, katsomoita ja pukutiloja sekä kaikkia tilanteita, joissa liikunta-aktiviteetti ei estä maskin käyttöä.

Ajantasaista tietoa koronaviruksesta ja epidemian aiheuttamista muutoksista kaupungin palveluissa löydät osoitteesta vantaa.fi/korona.

Liikuntapaikoille saa tulla ainoastaan täysin terveenä. Korostamme jokaisen toimijan ja aikuisen vastuuta noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja muiden viranomaisten ohjeita hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla viruksen leviämistä ehkäistään. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita.

Skeittausta Matarin skeittipuistossa

Skeittipuistot ovat rullalautailuun soveltuvia alueita. Monet skeittipaikat sopivat myös BMX-pyöräilyyn, rullaluisteluun ja scoottaukseen eli temppupotkulautailuun. Vantaalta löydät useita skeittaus- ja skuuttauspaikkoja.

Ester Koskelaisen puisto

Tuulikintie 31, Päiväkumpu

Hakunilan urheilupuiston skeittipaikka

Luotikuja 2

Hiekkaharjun skeittipuisto

Leinikkitie 36

Illenpuiston skeittipaikka

Hagelstamintie 12

Kartanonkosken skeittipaikka

Tilkuntie

Korson skeittipaikka

Kisatie 23

Kenraalipuiston skeittipaikka

Huovintie 21

Martinlaakson skeittipuisto

Laajakorvenkuja

Matarin skeittipuisto

Oskarintie 1

Myyrmäen urheilupuisto

Raappavuorentie 8–10

Paalupuiston skeittipaikka

Itä-Hakkila, Paalupolun länsipääty

Rajakylän skeittipuisto

Säilätie 31

Tikkurilan urheilupuisto

Läntinen Valkoisenlähteentie 52–54

Ylästön skeittipuisto

Isonmännyntie 8

Vantaan skeittipaikat

Ajankohtaista