Martinlaakson uimahalli ja kuntosali

Uimahallit ja kuntosalit avataan 1.2.2022 normaalein aukioloajoin.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto julkaisi uudet rajoituspäätökset, joilla lievennetään ja puretaan koronarajoituksia. Koronapassi ei ole käytössä.

Asiakkaita ohjeistetaan noudattamaan turvavälejä, käyttämään kasvomaskia aula- ja pukeutumistiloissa sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta.

Korttien lisäajan lataaminen

Sarja- ja kausikorttien sekä erityisuimakorttien käyttöaikaa pidennetään palveluiden kiinnioloaikaa (28.12.2021–31.1.2022) vastaavalla ajalla korttien voimassaoloaika huomioiden. Lisäaika on ladattava kahden kuukauden sisällä palveluiden avauduttua. Lisäajan kortin tuotteille voi hakea miltä tahansa Vantaan kaupungin uimahallilta. (päivitetty 31.1.2022)

Asiakkaita ohjeistetaan noudattamaan turvavälejä, käyttämään kasvomaskia aula- ja pukeutumistiloissa sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta.

Koronaohjeistuksia

Vantaan kaupunki suosittelee vahvasti 12 vuotta täyttäneille kasvomaskin käyttöä kaikissa kaupungin palveluissa aina, kun lähikontakteja ei voida välttää. Suositus koskee esimerkiksi kirjastoja, liikuntapaikkoja, museoita, asiointipisteitä ja toisen asteen oppilaitoksia. Liikuntapaikkojen kohdalla tämä koskee esimerkiksi liikuntapaikkojen käytäviä, katsomoita ja pukutiloja sekä kaikkia tilanteita, joissa liikunta-aktiviteetti ei estä maskin käyttöä.

Ajantasaista tietoa koronaviruksesta ja epidemian aiheuttamista muutoksista kaupungin palveluissa löydät osoitteesta vantaa.fi/korona.

Liikuntatiloihin saa tulla ainoastaan täysin terveenä. Korostamme jokaisen toimijan ja aikuisen vastuuta noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja muiden viranomaisten ohjeita hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla viruksen leviämistä ehkäistään. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita.

Tarkempia tilojen käyttöön liittyviä ohjeistuksia voit lukea täältä.

Uima-allas

 • 25 metrin allas, jossa on viisi rataa. Uimataitovaatimus tässä altaassa on 25 metriä.
 • opetusallas 5 x 8 metriä
 • klooridesinfiointi ja painehiekkasuodatus altaissa
 • kaksi saunaa sekä naisten että miesten pesutiloissa

Ohjattu liikunta

Uimahallissa järjestetään:

 • uimakouluja alle kouluikäisille
 • koululaisten uinninopetusta
 • vesivoimistelua ja syvänvedenjumppaa

Kuntosali

 • Noudata yleisiä ohjeita käsi- ja yskimishygieniasta.
 • Vältä tarpeetonta fyysistä kontaktia.
 • Laitteiden puhdistamiseen on tarjolla desinfiointiainesumuttimia ja paperipyyhkeitä. Huolehdi erityisesti otepintojen pyyhkimisestä (käsikahvat, säätövivut ja -nupit).
 • Kuntosalille ei tulla flunssaoireisena.
 • Älä vietä ylimääräistä aikaa salilla.

Laiteopastusajat

Liikunnanohjaajien avoin laiteopastus pidetään keskiviikkoisin 9.2., 9.3 ja 6.4. klo 13.15. Opastukseen tulevien tulee olla salissa viimeistään klo 13.20. Avoimet laiteopastukset sisältyvät kuntosalimaksuun.

Henkilökohtaisia laiteopastusaikoja voi tiedustella liikunnanohjaajilta puhelinaikoina. Henkilökohtainen opastus maksaa 20 € (sis. yhden perusharjoitusohjelman 6-8 liikettä). Opastusaikoja pidetään pääsääntöisesti arkisin ennen klo 16.00.

Liikunnanohjaajien puhelinajat

Kevätkaudella 8.2.–25.4.2022 (ei viikolla 8)

Tiistaisin klo 15.15–15.45 puh. 043 8272575

Ohjattuihin liikuntaryhmiin ja kuntosaliharjoitteluun liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

 • liikuntapalveluiden toimistoon 09 8392 4601, suositeltavat soittoajat ma–ti ja to–pe klo 9.00–11.00
 • sähköpostilla liikunta.ilmoittautumiset@vantaa.fi

Martinlaakson uimahalli

Martinlaaksonkuja 2, 01620 Vantaa

Ajankohtaista