Martinlaakson uimahalli ja kuntosali

Uimahallit avataan erityisuimakorttilaisten lisäksi 1955 vuonna tai sitä aiemmin syntyneille 17.5.2021. Saunat avataan maanantaina 17.5. alkaen, mutta kuntosalit ovat edelleen suljettuina. Tartuntatautilain edellyttämiä terveysturvallisuustoimia noudatetaan rajoittamalla asiakasmäärää. Puolet pukukaapeista on otettu pois käytöstä. Asiakkaita ohjeistetaan noudattamaan turvavälejä, käyttämään kasvomaskia aula- ja pukeutumistiloissa sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. Varauduthan esittämään kassalla erityisuintikortin, sporttikortin tai henkilöllisyystodistuksen sisään tullessasi.

Pääkaupunkiseutu on koronatilanteen osalta leviämisvaiheessa. Tämän vuoksi käyttöön on otettu rajoitustoimenpiteitä.

Korttien lisäajan lataaminen

Sarja- ja kausikorttien sekä erityisuimakorttien käyttöaikaa pidennetään palveluiden kiinnioloaikaa vastaavalla ajalla korttien voimassaoloaika huomioiden. Lisäaika on ladattava kuukauden sisällä palveluiden avauduttua.

Koronaohjeistuksia

Vantaan kaupunki suosittelee vahvasti 15 vuotta täyttäneille kasvomaskin käyttöä kaikissa kaupungin palveluissa aina, kun lähikontakteja ei voida välttää. Suositus koskee esimerkiksi kirjastoja, liikuntapaikkoja, museoita, asiointipisteitä ja toisen asteen oppilaitoksia. Liikuntapaikkojen kohdalla tämä koskee esimerkiksi liikuntapaikkojen käytäviä, katsomoita ja pukutiloja sekä kaikkia tilanteita, joissa liikunta-aktiviteetti ei estä maskin käyttöä.

Ajantasaista tietoa koronaviruksesta ja epidemian aiheuttamista muutoksista kaupungin palveluissa löydät osoitteesta vantaa.fi/korona.

Liikuntatiloihin saa tulla ainoastaan täysin terveenä. Korostamme jokaisen toimijan ja aikuisen vastuuta noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja muiden viranomaisten ohjeita hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla viruksen leviämistä ehkäistään. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita.

Tarkempia tilojen käyttöön liittyviä ohjeistuksia voit lukea täältä.

Lisäohjeistuksia kuntosalin käyttöön.

Uima-allas

  • 25 metrin allas, jossa on viisi rataa
  • opetusallas 5 x 8 metriä
  • klooridesinfiointi ja painehiekkasuodatus altaissa
  • kaksi saunaa sekä naisten että miesten pesutiloissa

Ohjattu liikunta

Uimahallissa järjestetään:

  • uimakouluja alle kouluikäisille
  • koululaisten uinninopetusta
  • vesivoimistelua ja syvänvedenjumppaa

Kuntosali

Liikunnanohjaajien puhelinajat

Liikunnanohjaajilla ei ole voimassa olevia puhelinaikoja.

Ohjattuihin liikuntaryhmiin ja kuntosaliharjoitteluun liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

  • puhelimitse liikunnanohjaajien puhelinaikoina p. 043 827 2575 tai liikuntapalveluiden toimistoon 09 8392 4601, suositeltavat soittoajat ma–ti ja to–pe klo 9.00–11.00
  • sähköpostilla liikunta.ilmoittautumiset@vantaa.fi

HUOM! Kuntosalin laiteopastukset on toistaiseksi peruttu vallitsevan Covid-19 koronavirustilanteen vuoksi.

Martinlaakson uimahalli

Martinlaaksonkuja 2, 01620 Vantaa

Ajankohtaista