Koivukylän vanhustenkeskuksen kuntosali

Koronaohjeistukset

Asiakkaita ohjeistetaan noudattamaan turvavälejä, käyttämään kasvomaskia aula- ja pukeutumistiloissa sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta.

 • Noudata yleisiä ohjeita käsi- ja yskimishygieniasta.
 • Vältä tarpeetonta fyysistä kontaktia.
 • Laitteiden puhdistamiseen on tarjolla desinfiointiainesumuttimia ja paperipyyhkeitä. Huolehdi erityisesti otepintojen pyyhkimisestä (käsikahvat, säätövivut ja -nupit).
 • Tullessasi salille kulje ulko-ovelta suoraan pukutilaan, ja pukutilasta suoraan saliin. Talon käytävä- ja aulatiloissa oleskelu on kielletty!
 • Toimi ripeästi puku- ja pesutiloissa.
 • Älä vietä ylimääräistä aikaa salilla.
 • Kuntosalille ei tulla flunssaoireisena.

Kuntosalissa ei toistaiseksi pidetä liikunnanohjaajien yleisiä laiteopastuksia.

Liikunnanohjaajien puhelinaika

Kevätkaudella: 7.2.- 25.4.2022 (ei viikolla)
Keskiviikkoisin klo 13.00-13.30 puh. 043 8272576

Ohjattuihin liikuntaryhmiin ja kuntosaliharjoitteluun liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

– liikuntapalveluiden toimistoon 09 8392 4601, suositeltavat soittoajat ma–ti ja to–pe klo 9.00–11.00
– sähköpostilla liikunta.ilmoittautumiset@vantaa.fi

Koivukylän kuntosalin laitteet

Sulkuaikojen alle jääneen lisäajan lataaminen

Sulkuajan hyvitystä EI ole mahdollista saada rahana, vaan alla olevien ohjeiden mukaisesti vapaaharjoittelun lisäaikana.

Kuntosali on ollut koronapandemian tai tietoteknisen ongelman vuoksi suljettuna osalle käyttäjäryhmistä: 17.3.-31.8.2020 ja 30.11.2020-6.2.2022. Sulkuaikojen alle jääneen lisäajan lataaminen on mahdollista to 3.2. alkaen seuraavasti:

Kuukausikortit: 1 kk (30 päivää), 3 kk (90 päivää) ja 5 kk (150 päivää). Lisäaikaa ladataan asiakkaan haluamasta päivästä alkaen sulkuaikojen alle jäänyt aika kulkutunnisteen voimassaoloaika huomioiden, kuitenkin aina täydestä viikosta eteenpäin. Lisäajan lataus tulee tehdä kahden kuukauden kuluessa palveluiden avauduttua.
Sporttikortin omaaville ladataan 1 vuosi harjoitusaikaa asiakkaan haluamasta päivästä eteenpäin.
Omaishoitajalle ladataan kulkutunnisteelle harjoitusaikaa palkkalaskelman esittämispäivästä 3 kk eteenpäin” asiakkaan haluamasta päivästä alkaen. 

Kulkutunnisteen osto- ja latauspaikat sekä palvelupisteet

Harjoittelun aloittaminen edellyttää kulkutunnisteen ostamisen

Itsenäinen harjoittelu kuntosalilla edellyttää kuntosalin kulkutunnisteen ostamisen ja harjoitteluajan lataamisen kulkutunnisteelle. Kulkutunnisteen hinta (10 €) veloitetaan Sinulta yhden kerran (ellet kadota tunnistetta). Lataamme kulkutunnisteella harjoitusaikaa 1, 3 tai 5 kk kerrallaan hinnastomme mukaisesti. Huomioithan, että kulkutunniste jää Sinulle. Emme ota tunnisteita takaisin tai palauta niistä rahaa.

Alennusryhmiin kuuluvaa tuotetta ostettaessa Sinulla tulee olla mukana alennukseen oikeuttavat todiste (esim. eläkekortti, Sporttikortti 70+, todistus työttömyydestä, erityisryhmien kuntosalikortin kantakortti).

Koivukylän vanhustenkeskuksessa harjoittelunsa aloittavat 70 vuotta täyttäneet vantaalaiset voivat lunastaa Sporttikorttinsa ainoastaan Vantaa-infoista. Sporttikorttia varten tulee olla 1 valokuva ja henkilöllisyystodistus. Sporttikortti tulee lunastaa henkilökohtaisesti tai valtakirjaa käyttämällä.

Kulkutunnisteen osto- ja latauspaikat sekä palvelupisteet

Kulkutunniste ostetaan Dixin Vantaa-infosta.

Kulkutunniste ostetaan Dixin Vantaa-infosta toimipisteen aukioloaikoina (Ratatie 11, Tikkurila, 2 krs., hissi käytössä).

Kulkutunnisteen lataaminen / maksavat asiakkaat

Maksavat asiakkaat voivat ladata kulkutunnisteen kaikkina aukioloaikoina seuraavissa palvelupisteissä:

 • Dixin Vantaa-infossa (käteisellä tai kortilla) ja
 • Tikkurilan uimahallissa (käteisellä, kortilla tai liikunta- ja kulttuuriseteleillä). Liikunta -ja kulttuurisetelillä voi maksaa ainoastaan normaalihintaisia tuotteita.

Kulkutunnisteen lataaminen / Sporttikorttilaiset

Sporttikorttilaiset voivat ladata kulkutunnisteen seuraavissa palvelupisteissä:

Kun tulet jatkolataamaan harjoitteluaikaa kulkutunnisteelle OTA MUKAAN

 • Sporttikortti
 • kulkutunnisteen numero.

Hinnasto

Koivukylän vanhustenkeskuksen kuntosalille myydään ainoastaan kuukausikortteja (1, 3 tai 5 kk). Kuukausimaksun lisäksi kaikkien kuntosalia käyttävien tulee ensimmäisellä ostokerralla lunastaa kulkutunniste omaksi (koskee myös Sporttikorttilaisia). Kulkutunniste maksaa 10 €. Kulkutunnistetta ei lunasteta takaisin harjoittelun päätyttyä.

Kuntosalilla ei ole kertamaksumahdollisuutta tai mahdollisuutta käyttää sarjakortteja. Myyrmäen, Martinlaakson, Tikkurilan ja Hakunilan uimahallin kuntosalikortit eivät ole voimassa Koivukylän kuntosalissa.

Hinnat 1.9.2021 alkaen:

Kulkutunniste: 10 €
Aikuiset: 1 kk 32 €, 3 kk 73 €, 5 kk 110 €
Alennusryhmät / erityisryhmät*: 1 kk 20 €, 3 kk 42 €, 5 kk 70 €
Vantaan kaupungin työntekijät: 1 kk 22 €, 3 kk 47 €, 5 kk 80 €

Alennusryhmät: eläkeläiset, erityisryhmät, työttömät, opiskelijat. koululaiset, varusmiehet ja kuntoustuella olevat

Huomioithan, että liikunta- ja kulttuuriseteleillä voi maksaa ainoastaan täysihintaisia tuotteita (eli hintaluokassa "aikuiset" olevia tuotteita).

Kuntosalien hinnasto 1.9.2021 alkaen

Työttömyyden todistaminen

 • TE-toimiston asiakaspalvelujärjestelmän Oma asiointi -sivuilta tulostettu korkeintaan 1 kk ikäinen todistus työnhaun voimassaolosta. Hyväksyttävät tunnukset 02 ja 06.
 • Kelan tai työttömyyskassan korkeintaan 1 kk ikäinen todistus/maksuilmoitus maksetusta päivärahasta.

Muut alennusperusteet

Ajankohtaista