Koivukylän vanhustenkeskuksen kuntosali

Vantaan kaupunki suosittelee 15 vuotta täyttäneille kasvomaskin käyttöä kaikissa kaupungin palveluissa aina, kun lähikontakteja ei voida välttää. Suositus koskee esimerkiksi kirjastoja, liikuntapaikkoja, museoita, asiointipisteitä ja toisen asteen oppilaitoksia. Liikuntapaikkojen kohdalla tämä koskee esimerkiksi liikuntapaikkojen käytäviä ja pukutiloja sekä kaikkia tilanteita, joissa liikunta-aktiviteetti ei estä maskin käyttöä.

Ajantasaista tietoa koronaviruksesta ja epidemian aiheuttamista muutoksista kaupungin palveluissa löydät osoitteesta vantaa.fi/korona.

Liikuntatiloihin saa tulla ainoastaan täysin terveenä. Korostamme jokaisen toimijan ja aikuisen vastuuta noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja muiden viranomaisten ohjeita hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla viruksen leviämistä ehkäistään.

Lisäohjeistus kuntosalin käyttöön.

Kuntosalien kuukasikorttien voimassaoloaikaa jatketaan kuntosalin kiinnoloajan verran. Lisäaikaa voi käydä lataamassa ma 31.8. alkaen (kts. ohjeet alla). Kuntosalien kuukausikorteille lisäaikaa ladattaessa menetetty käyttöaika kuitenkin huomioiden. Hyvitysajan lataamisen tarkemmat ohjeet.

Kuntosali

HUOM! Kuntosalin laiteopastukset on toistaiseksi peruttu vallitsevan Covid-19 koronavirustilanteen vuoksi.

Kuntosaliin voi käydä tutustumassa:

 • 31.8.–12.12.2020 (ei viikolla 42)
  maanantaisin 14.15–15.15

Puhelinaika

Ohjatun liikunnan kausina p. 050 302 8773

 • 31.8.–12.12.2020 (ei viikolla 42)
  torstaisin 15.00–15.30

Koivukylän vanhustenkeskuksen kuntosalin esite

Koivukylän kuntosalin laitteet

Harjoittelun aloittaminen edellyttää kulkutunnisteen ostamisen

Itsenäinen harjoittelu kuntosalilla edellyttää kuntosalin kulkutunnisteen ostamisen ja harjoitteluajan lataamisen kulkutunnisteelle. Kulkutunnisteen hinta (10 €) veloitetaan Sinulta yhden kerran (ellet kadota tunnistetta). Lataamme kulkutunnisteella harjoitusaikaa 1, 3 tai 5 kk kerrallaan hinnastomme mukaisesti. Huomioithan, että kulkutunniste jää Sinulle. Emme ota tunnisteita takaisin tai palauta niistä rahaa.

Alennusryhmiin kuuluvaa tuotetta ostettaessa Sinulla tulee olla mukana alennukseen oikeuttavat todiste (esim. eläkekortti, Sporttikortti 70+, todistus työttömyydestä, erityisryhmien kuntosalikortin kantakortti).

Koivukylän vanhustenkeskuksessa harjoittelunsa aloittavat 70 vuotta täyttäneet vantaalaiset voivat lunastaa Sporttikorttinsa ainoastaan Vantaa-infoista. Sporttikorttia varten tulee olla 1 valokuva ja henkilöllisyystodistus. Sporttikortti tulee lunastaa henkilökohtaisesti tai valtakirjaa käyttämällä.

Kulkutunnisteen osto- ja latauspaikat sekä palvelupisteet

Hyvitysajan lataamisen tarkemmat ohjeet.

Kulkutunniste ostetaan Dixin Vantaa-infosta

Kulkutunniste ostetaan Dixin Vantaa-infosta toimipisteen aukioloaikoina (Ratatie 11, Tikkurila, 2 krs., hissi käytössä).

Kulkutunnisteen lataaminen / maksavat asiakkaat

Maksavat asiakkaat voivat ladata kulkutunnisteen kaikkina aukioloaikoina seuraavissa palvelupisteissä:

 • Dixin Vantaa-infossa (käteisellä tai kortilla) ja
 • Tikkurilan uimahallissa (käteisellä, kortilla tai liikunta- ja kulttuuriseteleillä). Liikunta -ja kulttuurisetelillä voi maksaa ainoastaan normaalihintaisia tuotteita.

Kulkutunnisteen lataaminen / Sporttikorttilaiset-

Sporttikorttilaiset voivat ladata kulkutunnisteen seuraavissa palvelupisteissä:

 • Dixin Vantaa-infossa kaikkina aukioloaikoina,
 • Tikkurilan uimahallissa kaikkina aukioloaikoina ja
 • Koivukylän vanhustenkeskuksessa liikunnanohjaajien toimistossa keskiviikkoisin klo 10.00–11.00 ajalla 2 9.–9.12.2020 (ei 14.10.).

Huom! Ota mukaasi Sporttikortti ja kulkutunnisteesi numero!

Hinnasto

Koivukylän vanhustenkeskuksen kuntosalille myydään ainoastaan kuukausikortteja (1, 3 tai 5 kk). Kuukausimaksun lisäksi kaikkien kuntosalia käyttävien tulee ensimmäisellä ostokerralla lunastaa kulkutunniste omaksi (koskee myös Sporttikorttilaisia). Kulkutunniste maksaa 10 €. Kulkutunnistetta ei lunasteta takaisin harjoittelun päätyttyä.

Kuntosalilla ei ole kertamaksumahdollisuutta tai mahdollisuutta käyttää sarjakortteja. Myyrmäen, Martinlaakson, Tikkurilan ja Hakunilan uimahallin kuntosalikortit eivät ole voimassa Koivukylän kuntosalissa.

Kulkutunniste: 10 €
Aikuiset: 1 kk 30 €, 3 kk 70 €, 5 kk 105 €
Alennusryhmät / erityisryhmät*: 1 kk 18 €, 3 kk 40 €, 5 kk 65 €
Vantaan kaupungin työntekijät: 1 kk 20 €, 3 kk 45 €, 5 kk 75 €

Alennusryhmät: eläkeläiset, työttömät, opiskelijat ja varusmiehet
Huomioithan, että liikunta- ja kulttuuriseteleillä voi maksaa ainoastaan täysihintaisia tuotteita (eli hintaluokassa "aikuiset" olevia tuotteita).

Työttömyyden todistaminen

 • TE-toimiston asiakaspalvelujärjestelmän Oma asiointi -sivuilta tulostettu korkeintaan 1 kk ikäinen todistus työnhaun voimassaolosta. Hyväksyttävät tunnukset 02 ja 06.
 • Kelan tai työttömyyskassan korkeintaan 1 kk ikäinen todistus/maksuilmoitus maksetusta päivärahasta.

Muut alennusperusteet

Ajankohtaista