Seurafoorumit

Vantaan kaupungin liikuntapalvelut järjestää noin kaksi kertaa vuodessa Seurafoorumeja, jotka keräävät yhteen kaupungin ja liikuntaseurojen edustajat sekä muut liikunnan parissa toimivat keskustelemaan ja vaikuttamaan. Seurafoorumien aiheina ovat olleet tähän mennessä muun muassa uudet liikunta-avustukset, käyttövuorojen jakaminen ja liikuntapalvelujen strategia ja organisaatiomuutokset.

Seurafoorumi 26.2.2021 - tutustu materiaaliin ja tiloja koskeviin rajoituksiin 1.3. alkaen

Huom. Etelä Suomen aluehallintovirasto on korjannut maanantaina 1.3. perjantaina 26.2. tekemäänsä päätöstä koskien lasten harrastustoiminnan rajoituksia. Korjatun päätöksen mukaan myös vuonna 2008 syntyneet voivat jatkaa harrastamista. Asiasta on lähetetty kaupungin tiedote 1.3. Timmi-järjestelmän kautta.

Seurafoorumissa 26.2. käsiteltiin uusia 1.3. voimaan tulevia koronavirusepidemian tilojen käytön rajoituksia. Tutustu tarkemmin alla olevien linkkien kautta.

Seurafoorumissa 26.2. käsitelty materiaali
Usein kysytyt kysymykset 26.2.
T
erveysturvallisuuslomake, palautettava 7.3. mennessä

Seurafoorumi 15.3.2021 - ilmoittautuminen käynnissä

Liikuntatilojen maksuperusteiden ja hinnaston uudistaminen jatkuu. Vantaan kaupungin liikunnan palvelualue järjestää maanantaina 15.3. kello 16 alkaen kevään 2021 toisen Seurafoorumin, jonka aiheena on liikuntatilojen maksuperusteiden uudistaminen. Tilojen maksuton käyttö jatkuu, mutta tilojen maksuttomuudelle määritellään tarkemmat kriteerit.

Huom. Hyödynnämme Seurafoorumin keskusteluosuudessa Teams-sovelluksen ominaisuutta, jossa osallistujat jaetaan pienryhmiin. Jotta voit osallistua tilaisuuteen kokonaisuudessaan, varmistathan ennen sen alkua, että käytössäsi on Teamsin uusin päivitysversio ja että osallistut tilaisuuteen tietokoneeltasi. Ilman viimeisintä Teamsin päivitystä tai osallistuessasi tilaisuuteen puhelimella, et pääse liittymään mukaan pienryhmissä käytäviin keskusteluihin.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 14.3. mennessä

Seurafoorumi 15.2.2021

Seurafoorumissa 15.2. käsiteltiin liikuntatilojen maksuperusteiden uudistamista. Tilaisuuden aluksi käytiin läpi uudistuksen tarvetta ja sen tavoitteita. Pienryhmäkeskustelujen teemoina olivat matalan kynnyksen harrastustoiminnan kriteerit ja siirtymävaiheen ensimmäisen vaiheen tilakohtainen hinnoittelu. Seurafoorumissa esitellyn materiaalin näet tästä.

Aiemmat Seurafoorumit

Seurafoorumissa 29.1.2021 käsiteltiin koronavirusepidemian vaikutuksia sisäliikuntatilojen avaamista alle 20-vuotiaiden ohjatulle harrastustoiminnalle. Seurafoorumissa esitetyt materiaalit näet tästä. Uutisen sisäliikuntapaikkojen avaamisesta alle 20-vuotiaiden harrastustoiminnalle näet tästä.

Seurafoorumissa 22.10.2020 käsiteltiin mm. liikuntatilojen maksuperusteiden uudistamista ja liikuntatilojen uusia hintoja. Tilojen maksuton käyttö ei ole kokonaan päättymässä, mutta maksuttomuudelle tulee tarkemmat kriteerit. Tilaisuudessa oli myös lyhyet tietoiskut parhaillaan käynnissä olevasta Liikuntapolitiikka Vantaalla 2021-2030 -ohjelmatyöstä, avustusten ja käyttövuorojen hausta sekä Hobihobi -palvelusta. Seurafoorumissa käsitellyn materiaalin löydät tältä sivulta.

Seurafoorumien aineistoja