Virtuaalijumpat

Vantaan kaupunki alkaa tarjota perinteisten jumppien lisäksi myös virtuaalijumppia tiistaina 3.11. Jumppaa tulee olemaan tiistaisin ja torstaisin, kaksi erilaista tuntia peräkkäin.

Tarjolla on tuolijumppaa ja erisisältöistä seniorijumppaa sekä kehonhuoltoa. Virtuaalijumppien vetäjinä toimivat Vantaan kaupungin tutut liikunnanohjaajat.

Virtuaalijumppaan osallistuminen on helppoa ja täysin veloituksetonta. Jumpat näkyvät suoraan tällä sivulla ja niiden katsominen ei edellytä kirjautumista tai ohjelmistojen lataamista.

Lähetys käynnistyy automaattisesti pari minuuttia ennen jumpan alkamista. Jumpat ovat saatavilla tallenteena lähetyksen päätyttyä aina seuraavan jumpan alkamiseen asti.

Virtuaalijumppien aikataulu

Tiistaisin 3.11.-8.12.2020
klo 12.45-13.15 jumppa, seniorit
klo 13.20-13.50 tuolijumppa

Torstaisin 5.11.-10.12.2020
klo 10.00-10.30 jumppa, seniorit
klo 10.35-11.05 kehonhuolto senioreille

Tuntien sisältökuvaukset:

Seniorijumppa:
Keskitasoista jumppaa senioreille. Sisältää lämmittelyn, lihaskunto - ja venyttelyosuuden. Liikkeitä myös lattiatasolla. Välineenä on matto, ja mahdollisesti mm. keppi, pyyhe tai juomapullo/puntit.

Kehonhuolto senioreille:
Tunti sisältää kehonhallintaa kehittäviä liikkeitä ja venyttelyä, sekä opetellaan kuuntelemaan omaa kehoa. Liikkeitä myös lattiatasolla. Välineenä on matto.

Tuolijumppa:
Jumppaa istuen ja/tai tuoliin tukien. Tunti koostuu alkulämmittelystä, kehoa vahvistavista liikkeistä ja venytyksistä. Välineenä on tuoli.

Tervetuloa mukaan liikkumaan !