Seniorit, työikäiset ja erityisryhmät

Ohjattu liikunta jatkuu normaalisti. Asiasta on uutisoitu virheellisesti 20.10.2020 toiminnan siirtämisestä verkkoon. Mikäli toimintaan tulee muutoksia tiedotamme asiakkaitamme tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Liikuntapalveluiden ohjatun ryhmäliikunnan tarjonnasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja työikäisille, seniori-ikäisille sekä erityisryhmille kahvakuulasta ja laviksesta vesiliikuntaan.

Syyskausi ma 31.8.–la 12.12.2020
Koululaisten syyslomaviikolla 12.–17.10.2020 (vko 42) ei ele tunteja.

Poikkeavista olosuhteista johtuen voimme jokainen omalta osaltamme vaikuttaa siihen, että ohjattuun ryhmäliikuntaan osallistuvilla on turvallinen olo.

Vantaan kaupunki suosittelee 15 vuotta täyttäneille kasvomaskin käyttöä kaikissa kaupungin palveluissa aina, kun lähikontakteja ei voida välttää. Suositus koskee esimerkiksi kirjastoja, liikuntapaikkoja, museoita, asiointipisteitä ja toisen asteen oppilaitoksia. Liikuntapaikkojen kohdalla tämä koskee esimerkiksi liikuntapaikkojen käytäviä ja pukutiloja sekä kaikkia tilanteita, joissa liikunta-aktiviteetti ei estä maskin käyttöä.

Ajantasaista tietoa koronaviruksesta ja epidemian aiheuttamista muutoksista kaupungin palveluissa löydät osoitteesta vantaa.fi/korona.

  • Suosittelemme että arvioit ryhmään osallistumisen oman tilanteesi perusteella.
  • Noudata THL.n antamia toimintaohjeita käsihygienian ja turvavälien suhteen.
  • ÄLÄ tule jumppaan, jos sinulla on vähäisiäkään flunssan oireita
  • Läsnäolo todennetaan nimenhuudolla.
  • Toimipaikkakohtaisia lisäohjeita on lähetetty kaikille syksyn kursseille ilmoittautuneille (tekstiviesti ja sähköposti). Ohjeet on päivitetty myös kurssien sivuille toimipisteittäin.

Vantaa liikuntaa syksy 2020–kevät 2021 sähköinen esite

Esitteen voi elokuussa noutaa mm. kirjastoista, uimahalleilta ja Vantaa-infoista.
Huomio, painetun esitteen jälkeen tulevat muutokset päivitämme nettisivuille ja Vantaaliikuntaa - ilmoittautumisjärjestelmään.

Tervetuloa liikkumaan !

Ajankohtaista