Ilmoittautumiset

jumppa

Ilmoittautuminen liikuntapalveluiden kursseille

Vallitsevien olosuhteiden vuoksi syyskaudelle 2020 on ryhmissämme vapaita kurssipaikkoja tarjolla vähemmän kuin aiempina vuosina. Ryhmien maximiosallistujamääriä on laskettu.

Syyskausi (31.8.–12.12.2020). Koululaisten syyslomaviikolla 12.–17.10.2020 ei ole tunteja.

Hobihobi
Sporttia kaikille

Ilmoittautuminen

 • Ilmoittautuminen on sitova. Kurssipaikan perumisen ohjeet.
 • Kurssi- ja jonopaikat ovat kausikohtaisia. Syyskauden 2020 jonopaikkavaraukset eivät ole enää voimassa kevätkaudella 2021.
 • Osallistujien alaikäraja on 15 vuotta.
 • Sähköpostilla ei voi ilmoittautua ryhmiin.
 • Osaan ryhmistä on varattu paikkoja kertamaksulla osallistuville.

Seniorit ja erityisryhmät

Ilmoittautuminen kevätkauden 2021 vapaille paikoille.

 • Ennakkoon ilmoittautumalla on syksyn 2020 asiakkailla oikeus jatkaa samassa ryhmässä myös kevätkaudella 2021. Liikuntaryhmien ohjaajat antavat lisäohjeita viikosta 46 alkaen. Ryhmässä jatkavien tulee ilmoittautua annettujen ohjeiden mukaisesti viimeistään viikolla 48.
 • Ilmoittautuminen on sitova.
 • Ennakkoon ilmoittautuneille ei tule erillistä vahvistusviestiä, vaan ennakkoon ilmoittautuneiden nimet siirretään kevätkauden 2021 kurssien osallistujalistoille.

Ryhmäliikunta (jumpat, tuolijumpat), vesiliikunta, ohjatut kuntosaliryhmät, tuolijumppa + kuntosaliryhmät

 • Vantaaliikunta-ilmoittautumisjärjestelmän kautta ma 14.12.2020 klo 9.00–su 3.1.2021.
 • Puhelimitse ma 14.12.–ti 15.12.2020 klo 9.00–11.00 ja 12.00–15.00 p. 09 8392 4601
 • Tikkurilan kirjaston kiikkustuolijumppaan ilmoittautuminen ohjaajalle paikan päällä.

Lasten perusliikuntakerhot ja vertaisohjatut kuntosaliryhtmä

 • Ilmoittautuminen ja tiedustelut ma 11.1.2021 alkaen p. 050 314 6402, suositeltava soittoaika ma–ti ja to–pe klo 9.00–11.00.

Viittomakielisten ryhmät

Työikäiset

Ilmoittautuminen kevätkauden 2021 vapaille paikoille.

Osallistujien alaikäraja on 15 vuotta.
Alle 18 -vuotiaiden ilmoittautuminen kursseille onnistuu ainoastaan vanhemman toimesta. Lisätietoa Vantaaliikunta-ilmoittautumisjärjestelmän pääsivulta valikosta "Ohjeet"

 • Ennakkoon ilmoittautumalla on syksyn 2020 asiakkailla oikeus jatkaa samassa ryhmässä myös kevätkaudella 2021. Liikuntaryhmien ohjaajat antavat lisäohjeita viikosta 46 alkaen. Ryhmässä jatkavien tulee ilmoittautua annettujen ohjeiden mukaisesti viimeistään viikolla 48.
 • Ilmoittautuminen on sitova
 • Ennakkoon ilmoittautuneille ei tule erillistä vahvistusviestiä, vaan ennakkoon ilmoittautuneiden nimet on siirretty kevätkauden 2021 kurssien osallistujalistoille.

Ryhmäliikunta (jumpat) ja vesiliikunta

Huom! Osa työikäisille suunnatuista jumpista ja vesijumpista järjestetään yhteistyössä vantaalaisten seurojen kanssa. Näiden yhteistyökurssien ilmoittautuminen tapahtuu järjestävän seuran kotisivuilta. Ilmoittautumisten ajankohdat vaihtelevat seuroittain. Katso tarkemmat tiedot järjestävän seuran kotisivuilta.

sivun alkuun

Jälki-ilmoittautuminen ja tiedustelut

 • Seniorit ja erityisryhmät sekä työikäiset p. 09 8392 4601 syyskauden aikana 31.8.2020 ja kevätakauden ma 11.1.2021 alkaen. Suositeltava soittoaika ma–ti ja to–pe klo 9.00–11.00.
 • Lasten perusliikuntakerhot ja vertaisohjatut kuntosaliryhmät
  - ilmoittautuminen ja tiedustelut ma 11.1.2021 alkaen p. 050 314 6402 , suositeltava soittoaika ma–ti ja to–pe klo 9.00–11.00. (Lisätietoa perusliikuntakerhoista Lapset ja nuoret - Muita liikuntakerhoja - sivuilta.)
 • Tikkurilan kirjaston kiikkustuolijumppaan ilmoittautuminen ohjaajalle paikan päällä.
 • Viittomakielisten ryhmien jälki-ilmoittautuminen syksy 2020:
  -sähköpostitse: anne.pakarinen@vantaa.fi tai p. 050 314 6402, suositeltava soittoaika ma–ti ja to–pe klo 9.00–11.00.
 • Viittomakielisten ryhmien jälki-ilmoittautuminen kevät 2021:
  - sähköpostitse ma 4.1. alkaen: anne.pakarinen@vantaa.fi.
  Ilmoittautuminen edellyttää seuraavien tietojen antamista: nimi, sotu (kokonaisuudessaan), kotiosoite, puhelinnumero ja/tai s-postiosoite.
  - puhelimitse ma 11.1. alkaen p. 050 314 6402, suositeltava soittoaika ma–ti ja to–pe klo 9.00–11.00.

Kertamaksulla maksaminen

Vesijumpat (kausi-/kertamaksulla, kertamaksulla)

- kertalipuke ostetaan uimahallin kassalta aikaisintaan 40 min ennen vesijumpan alkua
- kertalipuke annetaan ohjaajalle tunnin alkaessa
- uimahallin sisäänpääsymaksu ei sisälly kertamaksun hintaan
- kertalipukkeita on varattuna vähintään 5/ryhmä

Jumpat (kausi-/kerta-/mobiilikertamaksulla, kausi-/mobiilikertamaksulla)

Uimahallin tiloissa pidettäviin jumppiin kertalipukkeen voi ostaa uimahallin kassalta ja mobiilisovelluksesta. Muissa kuin uimahallien tiloissa pidettäviin jumppiin kertalipukkeen voi ostaa ainoastaan mobiilisovelluksesta.

1) Uimahallin kassalta ostettava kertalipuke

- kertalipuke ostetaan uimahallin kassalta aikaisintaan 30 min ennen jumpan alkua
- kertalipuke annetaan ohjaajalle jumpan alkaessa.
- uimahallin kassalta ostettavia kertalipukkeita on varattuna vähintään 3/ryhmä.

2) LIIKKUVA VANTAA -mobiilisovelluksesta ostettava kertalipuke

- kertalipukeen voi ostaa LIIKKUVA VANTAA -mobiilisovelluksesta. Mobiilikertalipukkeen voi ostaa kolme päivää ennen jumpan alkamista. Myynti sulkeutuu 1h ennen jumpan alkua.
- saat lipukkeesta vahvistusviestin tekstiviestinä. Näytä tekstiviesti ohjaajalle ennen jumpan alkua.
- ostettua mobiililipuketta ei voi perua
- mikäli olet ehtinyt ostaa lipukkeen, mutta tunti jostakin syystä joudutaankin perumaan, saat peruutuksesta tekstiviestin, ja maksu palautuu saldoosi.

Sovellus ladataan osoitteesta jumppaliput.vantaa.fi
Lisätietoa ja ohjeet
LIIKKUVA VANTAA -mobiilisovelluksen lataamiseen ja käyttöön Kurssien maksaminen -sivuilla.

sivun alkuun

Seurojen kanssa järjestettävät yhteistyökurssit

Yhteistyökurssit (lattiajumpat seurojen kanssa):

 • Ilmoittautumiset yhteistyökursseille järjestävän seuran kotisivuilta. Ilmoittautumisten alkamisajankohdat vaihtelevat seuroittain.

Osa ryhmäliikunnan (jumpat) kursseista järjestetään yhteistyössä vantaalaisten seurojen kanssa. Seurat vastaavat ryhmien ohjaamisesta ja kurssitoiminnan käytännön järjestelyistä mm. ilmoittautumisten vastaanotosta, kurssimaksujen laskuttamisesta. Kurssien osallistujatilanteet eivät päivity Vantaaliikunta- järjestelmään. Lisätietoa jumpat ja ohjattu kuntosali - sivuilla ja Vantaaliikunta- ilmoittautumisjärjestelmässä.<

Yhteistyöseurat:
Tikkurillan Naisvoimistelijat
Rekolan Raikas
Vantaan Voimisteluseura

Yhteistyökurssit (vesijumpat seurojen kanssa):

 • Ilmoittautumiset yhteistyökursseille järjestävän seuran kotisivuilta. Ilmoittautumisten alkamisajankohdat vaihtelevat seuroittain.

Osa työikäisille suunnatuista vesijumpista järjestetään yhteistyössä vantaalaisten uimaseurojen kanssa. Seurat vastaavat ryhmien ohjaamisesta ja kurssitoiminnan käytännön järjestelyistä mm. ilmoittautumisten vastaanotosta, kurssimaksujen laskuttamisesta. Kurssien osallistujatilanteet eivät päivity Vantaaliikunta- järjestelmään. Lisätietoa vesijumpat - sivuilla ja Vantaaliikunta- ilmoittautumisjärjestelmässä.

Yhteistyöseurat:
Simmis Wanda
Vanders

sivun alkuun

Ohjeita sähköiseen ilmoittautumiseen

Vantaaliikunta - sähköiseen ilmoittautumisjärjestelmä

Vantaaliikunta-sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän sivut on päivitetty asiakasystävällisemmäksi. Päivitetyssä järjestelmässä sinun on mahdollista rekisteröityä ja kirjautua sivuille verkkopankkitunnuksilla. Tarkemmat ohjeet Vantaaliikunta – ilmoittautumisjärjestelmän sivuilla.

Huomioitavaa:
- rekisteröidy ja luo käyttäjätunnus ja salasana Vantaaliikunta-ilmoittautumisjärjestelmään hyvissä ajoin ennen kurssille ilmoittautumista
- mikäli olet jo rekisteröitynyt ilmoittautumisjärjestelmään käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ovat edelleen voimassa. Kirjautuminen järjestelmään on mahdollista aina myös verkkopankkitunnuksilla.
- sulje pankin suojaus kirjautuessasi verkkopankkitunnuksilla
- suosittelemme Chrome-selaimen käyttöä
- päivitä selain ilmoittautumishetkellä, mikäli järjestelmä/sivu on ollut avoinna ennen ilmoittautumisen alkua (esim. painamalla F5-näppäintä).

Mikäli rekisteröitymisessä/kirjautumisessa on ongelmia, voit olla yhteydessä liikuntapalveluiden toimistoon virka-aikana p. 09 8392 4601.

Uuden asiakkaan rekisteröitymisohje:

Rekisteröidy käyttäjäksi verkkopankkitunnuksilla.

1. Avaa yläpalkista "Kirjautuminen".
2. Valitse ”Verkkopankin tunnuksilla: Kirjaudu /luo tunnus".
3. Järjestelmä ohjaa sinut tunnistus.suomi.fi –sivustolle, jossa tunnistautuminen tapahtuu.
4. Tunnistautumisen jälkeen eteesi avautuvat omat tietosi. Tarkista ja täydennä puuttuvat tiedot. Muista lisätä sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.
5. Voit luoda itsellesi käyttäjätunnuksen (pituus vähintään 8 merkkiä) ja salasanan (pituus vähintään 8 merkkiä). Käyttäjätunnus ei voi alkaa välilyönnillä eikä päättyä välilyöntiin. Salasanan tulee sisältää isojen ja pienten kirjainten lisäksi numeroita tai erikoismerkkejä eikä se voi alkaa numerolla.
6. Klikkaa Tallenna –painiketta. Tämän jälkeen voit selailla ja ilmoittautua kursseille.

Lisätietoa alle 18-vuotiaan ilmoittautumisesta kurssille Vantaaliikunta-ilmoittautumisjärjestelmän pääsivun valikosta "Ohjeet".

sivun alkuun

Vantaan kaupungin henkilöstö

Henkilöstöetu ja Ilmoittautuminen kevätkauden 2021 ryhmäliikunta (jumpat) kursseille

 • Vantaan kaupunki tarjoaa henkilöstöetuna 15 euron edun 200:lle työntekijälle liikuntapalveluiden 50 euroa maksaville ryhmäliikunnan kursseille. Henkilöstöetu on kausikohtainen.
 • Saadakseni 15 euron edun sinun tulee ilmoittautua edunsaajaksi Webropol-linkin kautta. Intrassa kevätkauden 2021 linkin avautumisen ja sulkeutumisen päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin. 200 ensimmäistä pääsevät hyödyntämään edun.
 • Linkki ja lisätietoa henkilöstön ryhmäliikunnasta löytyvät myös Intranetistä > Henkilöstö > Henkilöstöedut > Liikuntaedut > Liikuntapalveluiden ryhmäliikunta (sivu päivitetään henkilöstökeskuksen toimesta)
 • Webropol -lomakkeen täytön ja Webropolin lähettämän hyväksytyn alennusvahvistuksen jälkeen henkilöstöetu huomioidaan kurssia laskutettaessa.
 • Kurssimaksut laskutetaan kotiosoitteeseen. Syyskauden kurssimaksut on laskutettu lokakuun alussa. Kevätkauden 2021 laskutuksen aloitamme kauden jo alettua tammi-/helimikuussa..
 • Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen perumisen ohjeet.

Hobihobi.fi

 • HobiHobi.fi on palvelu, joka kokoaa Vantaan harrastustoiminnot yhteen paikkaan.
 • Palvelu on maksuton ja se on harrastustoiminnan järjestäjien vapaassa käytössä.
 • Auttaa kuntalaisia vauvasta vaariin löytämään harrastuksia.
 • Palvelu on toiminnan järjestäjille ilmainen markkinointityökalu ja tuo mahdollisuuden saada lisää harrastajia.
 • Palvelu perustettiin, koska tällä hetkellä tieto Vantaan harrastusmahdollisuuksista on sirpaleisena eri toimijoiden nettisivuilla sekä muissa viestimissä.
 • Pelkästään maksuttomia kerhoja Vantaalla on reilusti yli 300.
 • Palvelussa on mukana myös maksullista toimintaa.

Sporttia kaikille

Sporttia kaikille hanke tarjoaa mm. matalan kynnyksen liikuntakerhoja ja -ryhmiä eri puolilla Vantaata. Ryhmiä on tarjolla myös aikuisille. Tutustu ja löydä sinulle sopiva ryhmä Sporttia kaikille - kerhoista.

sivun alkuun

Ajankohtaista