Hobihobi - harrastukset Vantaalla

Juoksijoita juoksuradalla. Kuva Sakari Manninen

Tiesitkö, että Vantaalla on yli 200 ilmaista harrastusta? Hobihobi.fi-palvelu kokoaa vantaalaiset harrastusmahdollisuudet yhteen paikkaan. Palvelusta löydät maksuttomia ja maksullisia harrastuksia liikunnasta kuvataiteeseen ja kaikkea siltä väliltä. Löydä oma juttusi ja lähde mukaan harrastamaan!

Hobihobi.fi-palvelu pähkinänkuoressa

  • Palvelu on maksuton ja se on harrastustoiminnan järjestäjien vapaassa käytössä.
  • Auttaa kuntalaisia vauvasta vaariin löytämään harrastuksia.
  • Palvelu on toiminnan järjestäjille ilmainen markkinointityökalu ja tuo mahdollisuuden saada lisää harrastajia.
  • Palvelu perustettiin, koska tällä hetkellä tieto Vantaan harrastusmahdollisuuksista on sirpaleisena eri toimijoiden nettisivuilla sekä muissa viestimissä.
  • Palvelua kehitetään liikuntapalveluiden ja Olympiakomitean yhteistyönä, ja se on osa kansallista Suomisport-alustaa. Mukana ovat myös kaupungin nuoriso- ja kulttuuripalvelut.
  • Palvelussa on mukana myös maksullista toimintaa.

hobihobi.fi

Hobihobi.fi-palvelun biisikilpailu on päättynyt. Kiitos kaikille äänestäneille! Ääniä molemmat biisit keräsivät yhteensä 3551 kappaletta! Voittajaksi äänestettiin 86,65 prosentilla äänistä vaihtoehto kaksi, ”Harrastukset tarjoaa Hobi Hobi...” (tekijät: Josefina Inkiläinen ja Raul Elovuori). Molempia biisejä kuullaan jatkossa Hobihobin yhteydessä. Voittajabiisille on luvassa musiikkivideo. Hobihobi.fi-tuotepalkinnon arvonta on suoritettu ja voittajiin on oltu yhteydessä.

Hobihobi-biisiäänestys: Biisi 1: Kun ei oo mitään tehtävää

Hobihobi-biisiäänestys: Biisi 2: Harrastukset tarjoaa Hobihobi

Ajankohtaista


Twitter