Hobihobi - harrastukset Vantaalla

Kävelijöitä ja pyöräilijä

Tiesitkö, että Vantaalla on yli 200 ilmaista harrastusta? Hobihobi.fi-palvelu kokoaa vantaalaiset harrastusmahdollisuudet yhteen paikkaan. Palvelusta löydät maksuttomia ja maksullisia harrastuksia liikunnasta kuvataiteeseen ja kaikkea siltä väliltä. Löydä oma juttusi ja lähde mukaan harrastamaan!

Toukokuun Tripla

Paljonko juokset tai pyöräilet kuussa? Saatko 100 km käveltyä toukokuun aikana? Haasta itsesi ja vaikka perheesi mukaan Toukokuun Triplaan. Voit osallistua yhteen tai kaikkiin lajeihin. Voit voittaa upean 400 € arvoisen urheilukellon.

Vantaan Kortteliliiga haastaa Sinut ja ystäväsi kävely-, juoksu- ja pyöräilyhaasteeseen toukokuun ajan. Ilmoittautuneiden kesken arvotaan Urheilukello (n. 400e), lisäksi osallistujien kesken arvotaan Vantaan Kortteliliigan tuotepalkintoja. Ilmoittaudu mukaan haasteisiin ja saat käyttöösi ilmaisen tulospalvelun, jossa voit seurata suoritustasi. Vantaan Kortteliliigan toiminta on maksutonta.

Haasteet:

 • kävely
 • juoksu
 • pyöräily

Sarjat:

 • aikuiset 18 vuotta ja yli
 • seniorit 65 vuotta ja yli
 • perhe (perhesarjoissa kerrytetään perheen yhteistä kilometripottia)

Osallistumisohjeet:

Kävele, juokse tai pyöräile niin monta kilometriä kuin ehdit aikavälillä 1.5.-31.5.2021 ja ilmoita Vantaan Kortteliliigan tulospalveluun suoritetut kilometrit.

Ilmoittautuminen haasteisiin tapahtuu osoitteessa https://scorecard.fi/ (Jos ilmoittautuminen ei onnistu, suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.)

Helmikuun hiihtohaasteeseen osallistuneet kirjautuvat scorecardiin jo luoduilla tunnuksilla.

Kun olet ilmoittautunut mukaan valitsemaasi sarjaan, voit lisätä päivittäin suoritetut kilometrit omaan saldoosi. Suoritetut kilometrit tulee ilmoittaa kahden päivän kuluessa suorituksesta. Kilometrejä voi merkitä tulospalveluun 1.5. lähtien. Vantaan Kortteliliigan tulosseurannan kautta voit seurata omaa ja muiden osallistujien kilometrien kertymistä.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan urheilukello. Sarjojen eniten kilometrejä keränneet palkitaan Vantaan Kortteliliigan tuotepalkinnoin. Lisäksi tuotepalkintoja arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Arvonta suoritetaan keskiviikkona 2.6.2021

Järjestäjä (Vantaan kaupunki, liikunnan palvelualue) ei vakuuta toimintaan osallistuvia. Jokainen osallistuja vastaa itse omasta vakuutusturvastaan ja osallistuu toimintaan omalla vastuullaan. Henkilötietojen käsittelyn periaatteet löytyvät tietosuojaselosteesta.

Hobihobi.fi-palvelu pähkinänkuoressa

 • Palvelu on maksuton ja se on harrastustoiminnan järjestäjien vapaassa käytössä.
 • Auttaa kuntalaisia vauvasta vaariin löytämään harrastuksia.
 • Palvelu on toiminnan järjestäjille ilmainen markkinointityökalu ja tuo mahdollisuuden saada lisää harrastajia.
 • Palvelu perustettiin, koska tällä hetkellä tieto Vantaan harrastusmahdollisuuksista on sirpaleisena eri toimijoiden nettisivuilla sekä muissa viestimissä.
 • Palvelua kehitetään liikuntapalveluiden ja Olympiakomitean yhteistyönä, ja se on osa kansallista Suomisport-alustaa. Mukana ovat myös kaupungin nuoriso- ja kulttuuripalvelut.
 • Palvelussa on mukana myös maksullista toimintaa.

Hobihobi-biisiäänestys: Biisi 1: Kun ei oo mitään tehtävää

Hobihobi-biisiäänestys: Biisi 2: Harrastukset tarjoaa Hobihobi

Ajankohtaista