Lastenkulttuurikeskus Toteemi

Toteemi on avannut ovensa. Toistaiseksi järjestämme max 50 henkilön tilaisuuksia.

Vauva sirkuskurssilla Toteemissa

Myyrmäessä sijaitseva Lastenkulttuurikeskus Toteemi tarjoaa korkeatasoisia lastenkulttuuripalveluja sekä mahdollisuuksia pitkäjänteiseen taiteiden harrastamiseen. Tapahtumia on niin lapsiperheille kuin kouluille ja päiväkodeillekin.

Toteemissa perheen pienimmätkin pääsevät tutustumaan taiteen ihmeelliseen maailmaan! Järjestämme muun muassa konsertteja, esityksiä, vauvojen Värikylpyjä, Pienten taideaamuja, Pikkukino-elokuvanäytöksiä, taidenäyttelyitä sekä erilaisia perhetapahtumia. Henkilökunta neuvoo ja palvelee lastenkulttuuritarjontaa ja harrastusmahdollisuuksia koskevissa kysymyksissä.

Vantaan Tapahtumakalenteri ja hobihobi.fi

Lastenkulttuurikeskus Toteemin ohjelma löytyy Vantaan tapahtumakalenterista. Paperista tai sähköistä esitettä ei julkaista.

Vantaan harrastustoiminta löytyy hobihobi.fi -palvelusta.

Mobiilipalvelulla lippuja lasten kulttuuritapahtumiin

Osaan lastenkulttuuritapahtumista voi nyt ostaa liput verkosta osoitteesta kulttuuriliput.vantaa.fi. Palvelu toimii parhaiten mobiililaitteella.

Lastenkulttuurin ohjelmisto

Kulttuuriohjelmisto lapsille, nuorille ja perheille löytyy Vantaan Tapahtumakalenterista.

Ulkokuva Taidetalo Toteemista

Tilojen vuokraaminen

Toteemin tiloja vuokrataan mm. kurssien ja tilaisuuksien järjestämistä varten lastenkulttuurin piirissä. Vakiokäyttövuorojen haku on maaliskuussa, yksittäisiä vuoroja voi hakea milloin tahansa.

Yhteystiedot:

Lastenkulttuurikeskus Toteemi
PL 2574, 01030 Vantaan kaupunki
Käyntiosoite Myyrmäentie 6
puh. 040 359 2228
toteemi@vantaa.fi

Toteemipaalujen maalaus

Toukokuussa 2015 maalareina toimivat Hämeenkylän koulun JOPO- nuoret kuvanveistäjä Juha Mennan ohjauksessa. Hienoa työtä!

Lastenkulttuurikeskus Toteemi

Myyrmäentie 6, 01600 Vantaa

Ajankohtaista