Lastenkulttuurikeskus Toteemi

Lastenkulttuurikeskus Toteemi on suljettu 28.3.2021 saakka koronatilanteen vuoksi.

Vauva sirkuskurssilla Toteemissa

Myyrmäessä sijaitseva Lastenkulttuurikeskus Toteemi tarjoaa korkeatasoisia lastenkulttuuripalveluja sekä mahdollisuuksia pitkäjänteiseen taiteiden harrastamiseen. Tapahtumia on niin lapsiperheille kuin kouluille ja päiväkodeillekin.

Toteemissa perheen pienimmätkin pääsevät tutustumaan taiteen ihmeelliseen maailmaan! Järjestämme muun muassa konsertteja, esityksiä, vauvojen Värikylpyjä, Pienten taideaamuja, Pikkukino-elokuvanäytöksiä, taidenäyttelyitä sekä erilaisia perhetapahtumia. Henkilökunta neuvoo ja palvelee lastenkulttuuritarjontaa ja harrastusmahdollisuuksia koskevissa kysymyksissä.

Vantaan Tapahtumakalenteri ja hobihobi.fi

Lastenkulttuurikeskus Toteemin ja koko Vantaan lastenkulttuuriohjelma löytyy Kulttuurikaruselli-ohjelmasta Vantaan tapahtumakalenterista. Paperista ja sähköistä Kulttuurikaruselli / Kulturkarusellen -esitettä ei tänä keväänä julkaista lainkaan, vaan ohjelma on siirretty Vantaan Tapahtumakalenteriin, mistä koko ohjelma on saatavilla 15.1.2021 mennessä.

Vantaan harrastustoiminta löytyy hobihobi.fi -palvelusta.

Mobiilipalvelulla lippuja lasten kulttuuritapahtumiin

Osaan syksyn lastenkulttuuritapahtumista voi nyt ostaa liput verkosta osoitteesta kulttuuriliput.vantaa.fi. Palvelu toimii parhaiten mobiililaitteella. Koulujen ja päiväkotien ryhmänohjaajat voivat myös varata lippuja tapahtumiin.

Kulttuurikaruselli

Kulttuuriohjelmisto lapsille, nuorille ja perheille löytyy Vantaan Tapahtumakalenterista Kulttuurikaruselli-ohjelmakokonaisuudesta.

Ulkokuva Taidetalo Toteemista

Tilojen vuokraaminen

Toteemin tiloja vuokrataan mm. kurssien ja tilaisuuksien järjestämistä varten lastenkulttuurin piirissä. Vakiokäyttövuorojen haku on maaliskuussa, yksittäisiä vuoroja voi hakea milloin tahansa.

Yhteystiedot:

Lastenkulttuurikeskus Toteemi
PL 2574, 01030 Vantaan kaupunki
Käyntiosoite Myyrmäentie 6
puh. 040 359 2228
toteemi@vantaa.fi

Toteemipaalujen maalaus

Toukokuussa 2015 maalareina toimivat Hämeenkylän koulun JOPO- nuoret kuvanveistäjä Juha Mennan ohjauksessa. Hienoa työtä!

Lastenkulttuurikeskus Toteemi

Myyrmäentie 6, 01600 Vantaa

Ajankohtaista