Etsitkö tekemistä joululomalle?

"

Joulun ja vuodenvaihteen aikaan voi lähteä vaikkapa liikkumaan, hakea lomalukemista kirjastosta tai pistäytyä taidenäyttelyssä. Myös nuorisotilat ovat avoinna koulujen joululomalla ja järjestävät nuorille monipuolista ohjelmaa.

Lisää lomamenoja voit poimia Vantaan tapahtumakalenterista.

Liikkumaan

Tikkurilan ja Myyrmäen jäähalleissa on loman aikaan useita yleisöluisteluvuoroja. Myös esimerkiksi jalkapalloa, futsalia ja salibandya voi lähteä harjoittelemaan urheiluhallien vapaavuoroille.

Uimahallien, kenttien ja sisäliikuntahallien poikkeukselliset aukioloajat.

Lomalukemista

Kirjastojen aukioloajoissa on poikkeuksia joulun ja vuodenvaihteen aikaan.

Taidetta

Vantaan kaupunginmuseo on suljettuna 24.12.2019 – 1.1.2020. Kohti tuntematonta -näyttelyyn pääsee tutustumaan jälleen 2.1. alkaen. Katso kaupunginmuseon aukioloajat.

Vantaan taidemuseo Artsi on suljettuna 24.12.2019–1.1.2020. Laila Pullinen ‒ kuvanveistäjä Vantaalla -näyttelyyn ehtii tutustua 12.1.2020 saakka. Katso Artsin aukioloajat.

Nuorille

Nuorisotilat tarjoavat nuorille ilmaisen tapaamispaikan ja monipuolista tekemistä myös joululomalla. Vantaan kaikki kolmetoista nuorisotilaa ovat avoinna hieman normaalista poikkeavilla aukioloajoilla. Nuorille on järjestetty erilasta ohjattua toimintaa kuten pelejä, tanssia, kokkailua ja retkiä lähialueelle.

Tarkemmat tiedot aukioloajoista ja tapahtumista nuorisotiloittain löydät tilojen sosiaalisen median kanavista.

Löydä uusi harrastus!

Uusi vuosi ja uudet harrastukset odottavat sinua hobihobi.fi-sivustoilla! Käy katsomassa mitä kaikkea maksutonta ja maksullista harrastustoimintaa Vantaallt löytyy.

Julkaistu: 18.12.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter