Koronarokotustoiminta palkittiin vuoden asiakastekona

Kaikkien Suomen kuntien ja kaupunkien koronarokotuksista vastaavan hoitohenkilökunnan toiminta palkittiin Suomen parhaana asiakastekona Global CX Day 2021 -tapahtumassa tiistaina 5.10.

Suomalaiset asiakkuuskokemuksen ammattilaiset ehdottivat parhaaksi asiakasteoksi tänä vuonna Suomen kuntien ja kaupunkien terveydenhuollon hoitohenkilökuntaa, jolle palkinto myönnettiin koronarokotusten organisoinnista ja toteutuksesta yhteiskunnallisesti merkittävänä ja asiakaslähtöisesti toteutettuna palveluna.

”Olemme kovin iloisia tästä huomionosoituksesta, sillä niin me täällä Vantaalla kuin muissa kunnissa olemme tehneet kovasti töitä koronarokotusten edistämiseksi ja asukkaidemme suojaamiseksi”, kertoo ennaltaehkäisevän terveydenhuollon palvelupäällikkö Piia Niemi-Mustonen.

Palkintoa perusteltiin muun muassa niin, että kuntien ja kaupunkien terveydenhuollon henkilökunta on suoriutunut laajasta koronarokottamisesta sujuvasti ja tehokkaasti. Perusteluissa rokotusprosessin asiakaskokemusta kuvattiin myös erinomaiseksi.

”Vantaalla on tähän mennessä annettu yhteensä 307 619 rokoteannosta ja haluan myös omasta puolestani kiittää kaikkia Vantaan työntekijöitä, jotka ovat olleet mukana edistämässä rokotuksia”, sanoo terveyspalvelujen johtaja Eila Koivunen.

Täysi koronarokotussarja, eli kaksi rokotusta, on tehokkain keino ehkäistä vakavaa tautimuotoa, joten omasta ja läheisten rokotussuojasta kannattaa huolehtia. Rokotuspaikat ja ajat löydät täältä.

Julkaistu: 7.10.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter