Suuret Oluet – Pienet Panimot -olutterassi saapuu Vantaalle

Olutlaseja
Kuva: Lammin Sahti Oy

Vantaan saa oman pienpanimojuhlan, kun Suuret Oluet – Pienet Panimot -olutterassi saapuu Vantaalle 9.-11.9.

Vuodesta 2003 asti järjestetty oluttapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Vantaalla. Suuret Oluet – Pienet Panimot toteuttaa Vantaan kulttuurilinjausten mukaista strategiaa profiloitua entistä vahvemmin tapahtumien ja elämysten kaupungiksi.

Tapahtuma keskittyy pienpanimoiden tuotteisiin ja oluttastingeihin. Tapahtumapaikkana toimii Tikkurilan Peltolan tori. Olutterassi on avoinna torstaina ja perjantaina klo 15-23 ja lauantaina klo 12–23. Alueelle on vapaa pääsy klo 18 asti. Sen jälkeen saapuvilta peritään 12 euron sisäänpääsymaksu.

Vantaan tapahtumassa on mukana 11 kotimaista panimoa. Ruokatarjonnasta vastaavat Hellsinki´s Real Hod Dogs, Ruisherkku, Kuivalihakundi, Visalle & Haapasalon Hatsapuri ja Virna Food. Alueella on myös pienpanimomyymälä, SOPP SHOP, josta voi ostaa mukaan enintään 5,5-prosenttisia käsityöläisjuomia.

Torstaina 9.9. klo 15 olutterassilla julkistetaan Suomen Paras Olut -kilpailun voittaja. Kilpailuun otti osaa yli 400 olutta kuudeltakymmeneltä kotimaiselta panimolta. Kilpailun tavoite on nostaa suomalaisten oluiden arvostusta, sekä tehdä oluita ja niiden valmistajia tunnetuksi. Torstaina klo 19 jälkeen kuullaan myös Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljasen tervehdys.

Suuret Oluet – Pienet Panimot on järjestetty tänä vuonna myös Tampereella, Lahdessa, Helsingissä, Turussa ja Oulussa, ja kävijöitä on ollut jo yli 30 000. Järjestelyistä vastaa Lammin Sahti Oy.

Lisää olutterassista: www.suuretoluet.fi

Julkaistu: 6.9.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter