Ohjatun liikunnan syyskausi käyntiin – viittomakielisissä ryhmissä runsaasti tilaa

jumppaa

Vantaan liikunnan palvelualueen ohjatun ryhmäliikunnan syyskausi käynnistyy maanantaina 6. syyskuuta.

Ohjelmassa on jälleen runsaasti vaihtoehtoisia tunteja työikäisille, senioreille ja erityisryhmille. Syyskauden (6.9.–18.12.2021) kurssivalikoima löytyy ohjatun liikunnan verkkosivuilta ja Vantaaliikuntaa-ilmoittautumisjärjestelmästä, jossa kursseja voi selata myös kirjautumatta.

Perinteisesti ohjattujen jumppien lisäksi Vantaan kaupunki tarjoaa myös viittomakielisiä liikuntaryhmiä, joita ohjaa Suomen Kuurojen Urheiluliiton viittomakielinen ohjaaja. Viikolla 37 starttaavissa viittomakielisissä ryhmissä on runsaasti tilaa, ja niihin voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen anne.pakarinen@vantaa.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitaan seuraavat tiedot:

• Ryhmä, johon ilmoittaudut, oma nimi, sotu, kotiosoite, gsm-nro ja/tai sähköpostiosoite
• Syyskauden kausimaksu on vesijumpista 21 euroa + uimahallin sisäänpääsymaksu ja muista ryhmistä 26 euroa. Lasku lähetetään asiakkaalle kotiin.

Lisätietoja viittomakielisistä ryhmistä Vantaaliikuntaa-ilmoittautumisjärjestelmästä ja erityisliikunnan suunnittelijalta Anne Pakariselta sähköpostitse, tai tekstiviestillä numerosta 050 314 6402 (tai soittamalla ma–ti ja to–pe klo 9–11). Huom! Ilmoittatumisjärjestelmässä ei voi enää ilmoittautua ryhmiin, vaan ilmoittautumiset otetaan vastaan ainoastaan sähköpostitse.

Julkaistu: 3.9.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter