Järjestöfoorumi kokoaa yhteen vantaalaiset yhdistystoimijat 14.6. klo 16-18

Ihmisiä puistojuhlassa

Vantaalla toimivat yhdistykset ja yhteisöt kutsutaan mukaan järjestöfoorumiin, jonka tavoitteena on lisätä kaupungin ja kansalaisyhteiskunnan välistä vuoropuhelua. Jatkossa järjestöfoorumeita on tarkoitus järjestää säännöllisesti kaksi kertaa vuodessa.

Tilaisuuden avaa kaupunkikulttuurin apulaiskaupunginjohtaja Riikka Åstrand, joka kertoo ajankohtaisista asioista. Järjestöfoorumissa 14.6. käsitellään muun muassa teemoja, jotka liittyvät kaupungin koronatilanteen jälkihoitoon, yhdistysten tilakysymyksiin, tilanvarausjärjestelmään sekä Harrastusten Vantaa –mallista, jossa on tarkoitus järjestää maksuttomia harrastuksia koululaisille koulupäivän yhteyteen.

Tilaisuudessa esitellään kansalaisyhteiskunnan toimijoille suunnatun kyselyn tulokset. Kysely on avoinna 4.6. saakka ja siihen voi vastata OsallistuvaVantaa.fi-palvelussa.

Foorumiin osallistujat pääsevät myös mukaan uuden kaupunkistrategian valmisteluun. Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista. Tilaisuus järjestetään Teamsissä ja mukaan voi liittyä alla olevasta linkistä.

Järjestöfoorumi 14.6. klo 16-18

Tervetuloa mukaan kuulolle ja keskustelemaan!

Julkaistu: 28.5.2021 
(muokattu: )