Haku varhaiskasvatuksen kerhoihin on auki koko huhtikuun

Kuva: Sanna Henriksson

Nyt on aika hakea varhaiskasvatuksen kerhopaikkaa seuraavalle toimintakaudelle. Maksutonta kerhotoimintaa järjestetään 2,5-5v lapsille. Toimintaan voivat osallistua myös kotihoidon tuella ja kotona hoidossa olevat lapset.

Kerhotoiminta on tavoitteellista ja se suunnitellaan etukäteen. Jokaiselle ryhmälle laaditaan oma toimintasuunnitelma yhdessä lasten, huoltajien ja henkilöstön kanssa. Keskeistä on toisten lasten kanssa leikkiminen, oppiminen toimimaan yhdessä muiden lasten kanssa. Toimintaa toteutetaan liikkuen, laulaen, leikkien ja askarrellen.

Kerhoja on eri puolilla Vantaata, asukaspuistoissa, avointen päiväkotien ja päiväkotien yhteydessä. Toimintakauden 2021-2022 kerhovaihtoehtoihin voit tutustua Vantaan nettisivuilla. Kerhotoiminta aloitetaan, kunhan ryhmään on pääsääntöisesti kymmenen hakijaa.

Toimintakausi 2021-2022 alkaa 11.8.2021 ja päättyy 3.6.2022. Kerhoissa noudatetaan esiopetuksen toiminta- ja loma-aikoja.

Kerhohakemuksen voi täyttää sähköisesti VaSa-palvelussa. Jos et pysty täyttämään hakemusta sähköisesti, voit täyttää hakemuksen paperisena. Lomakkeen voit täyttää ja tulostaa verkkosivuilta.

Täytetyn lomakkeen voi palauttaa mihin tahansa kunnalliseen päiväkotiin tai lähettää varhaiskasvatuspalveluihin osoitteeseen: Varhaiskasvatus, Kerhohakemus, PL 313, 01030 Vantaa.

Päätös kerhopaikasta toimitetaan juhannukseen mennessä.

Julkaistu: 19.4.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter