Koronarokotuksia on laajennettu riskiryhmän 2 osalta 50-69 -vuotiaisiin

Tiedotetta päivitetty:

Perjantaina klo 16.30 tulleen tiedon mukaan THL keskeyttää Astra Zenecan rokotukset.

THL on päättänyt Astra Zenecan koronavirusrokotteen käytön tilapäisestä keskeytyksestä

Tämän viikon (vko 12) Astra Zenecan rokotukseen ajan varanneisiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti tekstiviestillä tai soittamalla. Maanantain 22.3. AstraZenecan rokotusajat Hiekkaharjussa peruuntuvat ja maanantain aikana heihin otetaan yhteyttä uuden ajan varaamiseksi. Muista muutoksista tiedotetaan asianosaisia henkilöitä erikseen. Ikääntyneiden BioNTechPfizerin-rokotukset jatkuvat normaalisti.

. . .

Olemme saaneet lisää rokotteita ja rokotusaikoja on saatavilla sekä nettiajanvarauksen että puhelinpalvelun kautta. Puhelinpalvelun takaisinsoitot tulevat tällä hetkellä pääsääntöisesti saman päivän aikana. Arviomme mukaan ikääntyneiden rokotusten osalta ensimmäinen rokotuskierros on valmis huhtikuun puoliväliin mennessä.

Tällä hetkellä rokotamme:

Tänä vuonna 70 vuotta täyttäviä ja sitä vanhempia (1951 tai aiemmin syntyneet).

Riskiryhmään 1 kuuluvia, 16–69-vuotiaita (2005-1952) eli terveydentilansa vuoksi erittäin suuressa vakavan koronan riskissä olevia. Katso tarkempi lista täältä.

Riskiryhmään 2 kuuluvia, 50-69 -vuotiaita (1971-1952), eli henkilöitä, joilla on vaikealle koronavirustaudille altistava sairaus tai tila. Katso tarkempi lista täältä.

Rokotamme näitä kohderyhmiä keskitettyjen rokotuspisteiden lisäksi myös ikääntyneiden hoivan yksiköissä, Vantaan sairaalassa, kotihoidossa sekä vammaisten asumisyksiköissä.

Rokotuskäynnille täytyy varata aika. Ajanvaraus tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti www.koronarokotusaika.fi

Jos ajanvaraus netin kautta ei ole mahdollista, ajan voi varata takaisinsoittopalveluna puhelimitse numerosta 09 839 50090 (ma-pe klo 8-15). Kun olet jättänyt takaisinsoittopyynnön, se on lupaus kohderyhmään kuuluvalle rokotusajasta. Soitamme takaisin useamman kerran.

Seuraa Vantaan rokotusten edistymistä ja omaa rokotusvuoroasi: vantaa.fi/koronarokotukset

Julkaistu: 19.3.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter