Vastaa kyselyyn ja kerro, kuinka turvalliseksi Vantaan koet

Mies ajaa kesällä potkulaudalla Kartanonkoskella

Vastaa Vantaan kaupungin turvallisuuskyselyyn 31.3. mennessä ja ole mukana parantamassa kotikaupunkisi turvallisuutta.

Koetko olosi turvalliseksi kävellessäsi asuinalueellasi iltaisin? Mitkä asiat huolestuttavat kotikulmillasi? Oletko kohdannut rikoksen tai tapaturman asuinalueellasi? Kerro turvallisuuteen liittyvistä huomioistasi sekä kokemuksistasi ja vastaa turvallisuuskyselyyn Osallistuvavantaa.fi-alustalla. Kyselyssä voit myös merkitä kartalle turvattomaksi kokemasi paikan.

Voit vastata kyselyyn suomen, ruotsin tai englannin kielellä. Vastaamalla autat muodostamaan kattavan kuvan kaupungin turvallisuustilanteesta. Turvallisuus on jokaisen ihmisen oikeus ja yksi hyvän arjen keskeisistä perusasioista. Kun epäkohdat tuodaan esiin, niitä on helpompi korjata.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään Vantaalla tehtävän turvallisuustyön pohjana. Tuloksista on apua myös tilastollisen perustiedon kohdentamisessa esimerkiksi asuinalueittain.

Vantaalaisten turvallisuudentunnetta selvitetään toista kertaa

Vantaan kaupunki kartoitti kaupunkilaisten kokemaa turvallisuutta ensimmäisen kerran marras-joulukuussa 2017. Turvallisuuskyselyyn vastasi tuolloin lähes 1800 vantaalaista, ja kysely toi esiin hyviä huomioita Vantaan turvallisuuden kehittämiseksi.

Nyt toteutettavan turvallisuuskyselyn kysymykset ovat suureksi osaksi samoja kuin edellisessä kyselyssä. Kyselytulokset antavatkin arvokasta vertailutietoa siitä, kuinka vantaalaisten turvallisuudenkokemus on kuluneiden vuosien aikana kehittynyt. Lisäksi kyselyä on päivitetty muutamilla ajankohtaisilla kysymyksillä.

Kiitos jo etukäteen kaikille kyselyn vastaajille!

Julkaistu: 10.3.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter