Korson terveysasemalla COVID-19-altistus henkilökunnalla

Tiedote päivitetty 25.2.2021: Korson päiväpoliklinikkatoiminnan siirto Koivukylän terveysasemalle jatkuu 14.3.2021 saakka. Aiemmin tiedotettiin siirron kestävän 28.2. asti henkilökunnan karanteenien vuoksi, mutta tätä on nyt pidennetty, koska henkilöstöä tarvitaan tartuntojen jäljittämistyössä ja muussa koronan leviämiseen liittyvässä työssä.

Korson terveysaseman henkilökunnan keskuudessa on tapahtunut COVID-19-altistus, jonka vuoksi osa henkilökunnasta on siirtynyt karanteeniin. Altistuneita on noin kymmenen henkilöä, osa hoitajia ja osa lääkäreitä. Karanteenin vuoksi Korson päiväpoliklinikkatoiminta on siirretty Koivukylän terveysasemalle 28.2.2021 saakka. Altistuneet ovat käyneet koronanäytteenotossa ja nyt odotetaan tuloksia myös mahdollisen muuntoviruksen osalta.

Korson terveysaseman henkilökunta tekee etätyötä ja myös lääkäreiden etävastaanotot puhelimen välityksellä ovat mahdollisia. Korson terveysasemalla hoidetaan ajanvaraukseen perustuen esim. sairaanhoitajavastaanotolla haavahoidot. Terveysasemalle ei nyt tässä tilanteessa kannata tulla ilman ajanvarausta, koska henkilökuntaa on vähän paikan päällä.

Altistuminen on tapahtunut henkilökunnan lounastilassa. Altistuminen ei koske asiakkaita.

Olemme pahoillamme tästä tilanteesta.

Korson ja Koivukylän terveysasemat p. 09 839 35923

Julkaistu: 16.2.2021 
(muokattu: )