Uusi Toivesäveliä -ohjelmasarja senioreille alkaa 5.1.

Vantaan Viihdeorkesteri Ensemblen jäsenet Diandra, Mikael Konttinen ja Lenni-Kalle Taipale.

Uusi Toivesäveliä-ohjelmasarja on suunnattu kaikille musiikin ystäville, mutta aivan erityisesti vanhus- ja vammaispalveluiden asukkaille ja heidän läheisilleen.

Sarjassa on yhdeksän osaa ja se alkaa tammikuussa AlfaTV:llä. Vantaan hoivakotien asukkaat lähettivät ohjelmasarjaan musiikkitoiveita sekä terveisiä omaisille ja ystäville. Nämä 54 toivelaulua esittävät Diandra ja Mikael Konttinen yhdessä Lenni-Kalle Taipaleen luotsaaman Vantaan Viihdeorkesteri Ensemblen kanssa.

Ohjelman jaksoissa tutustutaan myös Vantaan kaupungin vanhus- ja vammaispalveluiden asukkaiden arkeen ja juhlaan. Ohjelmiin on kuvattu inserttejä muun muassa hoivakodeissa ja vammaisten asumispalveluissa.

Hoivakotien inserteissä tutustutaan elämys- ja harrastustoimintaan sekä toiminta- ja fysioterapeuttien työhön. Aiheina ovat myös kulttuurihyvinvointi ja vapaaehtoistoiminta hoivakodeissa. Vammaisille henkilöille on Vantaalla tarjolla erilaisia asumismuotoja, ja niissä toiminnan lähtökohtana on asukkaan osallisuus. Inserteissä tutustutaan asumisvalmennuksen arkeen ja kerrotaan miten työ- ja päivätoiminta tai opiskelu tukevat nuorten aikuisten arkea.

Toivesäveliä-sarja nähdään AlfaTV:llä 5.1. alkaen tiistaisin klo 13.30 ja uusintana torstaisin klo 21.00.

Toivesäveliä-jaksojen kuvaukset AlfaTV:n sivuilla.

Ohjelmasarjan ovat toteuttaneet yhteistyössä Vantaan Kulttuuripalvelut, Vantaan vanhus- ja vammaispalvelut ja Vantaan Viihdeorkesteri.

Kuva: Stanislav Voronin

Huomaa myös Vanhus- ja Vammaispalvelujen joulukonserttitallenne, joka on katsottavissa Vantaa-kanavalla 28.12.2020 asti.

Julkaistu: 17.12.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter