Vilma Alina kulttuuritalo Martinuksessa 24.10.

Vilma Alinan muotokuva.

Vilma Alinan konserttia voi seurata 24.10. klo 19 joko paikan päällä Martinuksessa tai livestriimauksena kotisohvalta.

Emma-ehdokkaaksikin valittu Vilma Alina on ottanut pysyvän harppauksen tulevaisuuden lupauksien joukosta kotimaisen pop-kentän eturintamaan. Hänet tunnetaan taitavana lauluntekijänä, joka valloittaa koskettavilla teksteillään ja tulkinnoillaan.

Universalille levyttävän artistin musiikkia on striimattu suoratoistopalveluissa jo yli 50 miljoonaa kertaa. Hänen tuorein albuminsa "Tulva" ilmestyi viime vuonna, tarjoten mm. platinarajan rikkoneet hitit Syliin ja Palasina. Jälkimmäisenä mainittu oli myös yksi vuoden soitetuimmista kappaleista radiossa. Debyyttialbumi "Ufoja" saavutti niin ikään kultaa.

Vilma Alina on vuosien varrella ehtinyt tehdä biisejä myös muille artisteille. Tämän lisäksi häntä on kuultu niin valkokankaalla, TV-sarjoissa kuin YleX:n kesäkumibiiseilläkin. Vilma Alina julkaisi hiljattain uuden singlen Nuoret rakastavaiset ja työstää tällä hetkellä kolmatta pitkäsoittoaan.

Monipuolinen tekijä on tuttu näky festarien ja klubien lavoilta. Kulttuuritalo Martinuksessa Vilma Alina esiintyy bändin kera. Konsertissa ei ole ikärajaa.

Huomioimme tapahtumassa koronaepidemiaan liittyvät turvallisuusohjeet ja noudatamme kulloinkin voimassa olevia kaupungin ja valtion ohjeistuksia.

Vilma Alina 24.10. klo 19

Kulttuuritalo Martinus, Martinlaaksontie 36, 01620 Vantaa

Liveliput: 18,50 euroa

Liveliput saa palvelusta lippu.fi

Livestream-liput: 11,50 euroa

Streamliput saa palvelusta keikalla.fi

Livestream-lipun oston jälkeen saat sähköpostiviestinä henkilökohtaisen koodin ja ohjeet lipun aktivoimiseen. Keikkaa seurataksesi tarvitset internetiin yhdistetyn tietokoneen tai mobiililaitteen. Minimisuositus internetin latausnopeuteen on 10Mb/s. Parhaimman elämyksen saat, kun seuraat esitystä isolla näytöllä ja laadukkailla kuulokkeilla tai kaiuttimilla.

Vilma Alinan livekeikka Facebookissa

Vilma Alinan livestreamkeikka Facebookissa

Julkaistu: 21.10.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter