Vantaan musiikkiopiston isänpäiväkonsertti 8.11.

Soittajia VMO viihdekonsertissa 2019.
VMO viihdekonsertti 2019.

Vantaan musiikkiopiston perinteinen isänpäiväkonsertti tuo kulttuuritalo Martinuksen lavalle kaksi hienoa soitinkokoonpanoa solisteineen.

Laulu isälle -konsertin avaa A-puhallinorkesteri Vamos, joka esittää Teemu Salmen johdolla elokuvamusiikkia ja modernimpaa suomalaista puhallinorkesterimusiikkia.

Yli 50-henkistä viihdeorkesteria johtaa lehtori ja musiikkineuvos Teppo Salakka. Ohjelmassa on neljä alun perin Vantaan viihdeorkesterille sävellettyä Markku Johansson sävellys- ja sovituskisan (2018) kilpailuteosta, jotka tarjoavat kaikkea seesteisestä tunnelmoinnista kimurantteihin sävelhurjasteluihin. Kompin ja jousien säestämänä kitaraa itkettää vasta 15-vuotias sähkökitaristi Elis Krzywacki, joka esittää Gary Mooren kappaleen The Loner. Konsertti päättyy letkeisiin lattaritunnelmiin Viljami Heikkisen ja Jesse Vilhomaan saksofonisoolojen tähdittämänä.

Konsertin kesto on noin tunti eikä siinä ole väliaikaa. Konserttiin on vapaa pääsy ja saliin pääsee saapumisjärjestyksessä. Konsertti livestriimataan monikameratuotantona Vantaa-kanavalla. Konsertin tallennetta voi katsoa Vantaa-kanavalta kahden viikon ajan.

Tapahtuman järjestelyissä huomioidaan koronaepidemiaan liittyvät turvallisuusohjeet ja noudatetaan voimassa olevia kaupungin ja valtion ohjeistuksia.

Isänpäiväkonsertti Laulu Isälle

su 8.11. klo 16

Kulttuuritalo Martinus

A-puhallinorkesteri VAMOS & Viihdeorkesteri solisteineen

Konsertin kesto n. 60 min (ei väliaikaa)

Konsertin järjestää Vantaan musiikkiopisto – Vanda musikinstitut

Kuva: Tiina Kujala

Julkaistu: 22.10.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter