Asukastiloissa yhteisötaidetta, kaverikävelyitä ja maskien ompelua

Vantaan asukastilojen toiminta käynnistyy syyskuussa.

Yhteisölliset kaverikävelyt tehdään asukastilojen lähialueille ja niihin saa osallistua kuka tahansa. Joillakin kävelyillä on teema ja lisäohjelmaa, esimerkiksi historiakävely tai ulkokahvit.

- Kävelyille lähdetään asukastilojen edestä ja eri viikonpäivinä retkeillään eri alueilla, kertoo palveluesimies Laura Tuomi.

Tikkurilassa, Kafnetissa ja Myyringissä jatketaan keväällä aloitettua yhteisötaideteosta Kultainen elämänpuu. Oman mosaiikkilaatan teokseen pääsee tekemään maanantaisin ja tiistaisin Kafnetisssa sekä keskiviikkoisin ja torstaisin Tikkurilan asukastilassa. Myyringissä mosaiikkitaidetta tehdään syyskuun lopulla. Projektia vetää taiteilija Ulla Mertalehto.

Syyskuun puolivälistä alkaen voi ommella kangasmaskeja Tikkurilassa, Kafnetissa, Myyringissä ja Katrinebergissä, joissa on ompelukone. Ompelijoiden käytössä on ohjeita ja kankaita. Ompeluun saa ohjausta asukastilojen aukioloaikoina.

Toiminnan järjestelyissä huomioidaan koronaepidemiaan liittyvät turvallisuusohjeet ja noudatetaan kulloinkin voimassa olevia kaupungin ja valtion ohjeistuksia. Tulethan vain terveenä. Asukastilojen sisätiloihin otetaan rajattu määrä asiakkaita kerrallaan.

Toiminnan tarkemmat aikataulut ja lisätiedot löytyvät asukastilojen verkkosivuilta.

Julkaistu: 7.9.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter