Vantaan kirjastoista voi noutaa varauksia 11.5. alkaen

Vantaan kirjastot avaavat varausten noudon kirjastoista 11.5.2020 alkaen. Kirjastoista voi lainata etukäteen varattua aineistoa sekä palauttaa lainoja. Vaikka asiointi on rajattua, varausten kautta käytettävissä on kaikkien Helmet-kirjastojen aineisto.

Uusia varauksia voi tehdä 11.5.2020 alkaen. Varauksia voi tehdä kirjaston verkkosivuilla osoitteessa helmet.fi tai puhelimitse. Myös muut yhteydenotot kirjastoon tulisi tehdä ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostitse.

Maaliskuussa kirjastojen sulkemisen vuoksi noutamatta jääneet varaukset voi noutaa avoinna olevista kirjastoista 11.5. – 14.5.2020 välisenä aikana.
Kirjastot ovat avoinna rajoitetuin palveluin 31.5.2020 asti. Varauksia voi noutaa ja palautuksia tehdä seuraavissa kirjastoissa: Hakunilan kirjasto, Koivukylän kirjasto, Lumon kirjasto, Martinlaakson kirjasto, Myyrmäen kirjasto, Pointin kirjasto, Pähkinärinteen kirjasto ja Tikkurilan kirjasto. Kirjastojen aukioloajat voi tarkistaa kunkin kirjaston omilta sivuilta osoitteessa helmet.fi.

Kirjastoautot, Hiekkaharjun kirjasto ja Länsimäen kirjasto ovat kiinni eikä kirjastoissa ole käytössä omatoimiaikaa. Länsimäen kirjastoon jääneet varaukset toimitetaan Hakunilaan, ja kirjastoauton asiakkaat voivat olla yhteydessä kirjastoautoon puhelimitse tai sähköpostitse autoon jääneiden varaustensa siirtämiseksi.

Lainojen palauttamisella ei ole vielä kiire. Kirjastosta tehdyt lainat erääntyvät porrastetusti kesäkuusta alkaen.

Koronatartuntojen ehkäisemiseksi toivomme asiakkaidemme noudattavan seuraavia ohjeita asioidessaan kirjastossa:

  • Huolehdi käsihygieniasta
  • Pidä vähintään 2 metrin etäisyys kanssaihmisiin
  • Yski ja aivasta kertakäyttönenäliinaan tai hihaan.
  • Ethän asioi sairaana
  • Asioithan mahdollisimman nopeasti

Julkaistu: 7.5.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter