Vastaa kyselyyn ja vaikuta Elmon urheilupuiston suunnitteluun

Juoksurata

Asolaan Koillis-Vantaalle suunnitellaan parhaillaan monipuolista Elmon urheilupuistoa, ja Vantaa toivoo asukkailta mielipiteitä puiston suunnittelun tueksi.

Mielipiteensä voi kertoa verkkokyselyllä, joka on auki 4.-17.5. Kyselyssä voi ottaa kantaa mm. siihen, minkä kesä- ja talvilajien harrastamisen urheilupuistossa haluaisi olevan mahdollista, ja millaisia muita palveluja sinne toivoisi.

Urheilupuiston alueen suunnittelu on juuri alkanut. Tulevan urheilupuiston ja sen ympäristön halutaan palvelevan alueen käyttäjiä mahdollisimman hyvin, joten asukkaat pääsevät vaikuttamaan suunnitteluun heti alussa.

Urheilupuiston on tarkoitus tarjota tekemistä ja urheilupalveluja eri-ikäisille kävijöille. Alueelle suunnitellaan erilaisia ulkoilu- ja liikuntatoimintoja kuten halleja, pallokenttiä, lähiliikuntapaikkoja, puistomainen aukio sekä aluetta palvelevia pysäköintipaikkoja. Myös nykyisen Korson uimahallin korvaava uusi Koillis-Vantaan uimahalli sijoitetaan urheilupuistoon. Lisäksi tavoitteena on kehittää alueen ulkoilureitistöä.

Parhaillaan on meneillään urheilupuiston esiselvityksen ja yleissuunnitelman laatiminen. Rakentaminen alkaa suunnitelmien mukaan vuonna 2021 tai 2022 ja urheilupuiston on tarkoitus valmistua 2020-luvun lopulla.

Urheilupuiston alue sijaitsee Asolanväylän varrella, Kulomäen asuinalueen eteläpuolella.

Julkaistu: 4.5.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter