Vantaan kaupungin esi- ja perusopetuksen lounasjakelussa muutoksia 23.4. alkaen

Vantaan kaupunki jakaa lounaspaketteja etäopetuksessa oleville esiopetuksen, perusopetuksen ja perusopetuksen lisäopetuksen lapsille. Lounaspakettien jakelu on tarkoitettu perheille, jotka kokevat sitä tarvitsevansa. Kaikkien lounaspakettia noutavien huoltajien tulee näyttää jakelupaikalla lapsen/lasten Kela-kortti 23.4. alkaen.

Torstaista 23.4. alkaen huomioimme lounaspaketeissa myös yleisimmät erityisruokavaliot. Tarjolla on erityisruokavaliopaketti, joka sisältää gluteenitonta ja maidotonta kasvisruokaa. Valitettavasti kaikkien erilaisten ruokavalioiden huomioiminen ei kuitenkaan ole tässä tilanteessa mahdollista. 

Jotta pystymme arvioimaan tarvittavan ruokamäärän ekologisesti, erityisruokavaliopaketin noutajia pyydetään ilmoittautumaan etukäteen. Myös erityisruokavaliopakettia noutaessa täytyy esittää lapsen Kela-kortti. Ohjeet gluteenitonta ja maidotonta kasvisruokaa sisältävän paketin tilaamiseen on lähetetty Wilmassa tai sähköpostitse.

Vappuaattona 30.4. ei järjestetä lounasjakelua

Lapsen tai nuoren huoltaja voi hakea peruslounaspaketin tai erityisruokavaliopaketin jakelupisteestä kahdesti viikossa, tiistaisin ja torstaisin. Lounaspaketteja ei kuitenkaan jaeta vappuaattona 30.4., vaan tiistain 28.4. lounaspaketti sisältää lounaat seuraaviksi arkipäiviksi. 

Lounasjakelupäivät:

  • ti 21.4., to 23.4., ti 28.4., ti 5.5., to 7.5. ja ti 12.5. klo 15.00-17.30

Jakelupisteet: 

  • Sotungin lukio ja peruskoulu, Tikkurilan lukio, Lumon lukio, Varian Talvikkitien toimipiste, Varian Rälssitien toimipiste, Vaskivuoren lukio, Länsimäen koulu, Aurinkokiven palvelukeskus ja Pähkinärinteen koulu.  
Julkaistu: 20.4.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter