Vantaa kutsuu kuntalaiset ideoimaan ilmastotekoja

Vantaa on mukana hankkeessa, jonka tarkoituksena on kerätä kuntalaisten ilmastotoimia vauhdittavia toimintamalleja. Osana hanketta kerätään kuntalaisten ideoita ilmastoteoiksi.

Vantaalaisia kannustetaan ideoimaan ilmastotekoja ja kertomaan niistä 24.3. mennessä kampanjasivustolla osoitteessa www.ekokumppanit.fi/ideoi-ilmastoteko.

Hankkeen rahoittaa ympäristöministeriö ja toteuttaa Ekokumppanit oy. Kampanjan tavoitteena on saada kasaan vähintään viisikymmentä ideaa jokaisesta mukana olevasta kunnasta.

– Idean ei tarvitse syntyä oman pään sisällä, vaan hyviä ehdotuksia ovat myös teot tai kampanjat, joita on toteutettu jo muualla ja jotka kuntalaisten mielestä sopisivat toteutettavaksi myös kunnassa, kertoo Ekokumppanit Oy:n toimitusjohtaja Suvi Holm.

Kaikkien ideoiden tai kehitysehdotysten lähettäneiden kesken arvotaan yhteensä viisi 50 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia viidelle eri voittajalle.

Vantaa pyrkii olemaan hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Tavoitteeseen pääsemiseksi tarvitaan myös kuntalaisten panosta. Lue lisää: vantaa.fi/vastuullinen vantaalainen

Julkaistu: 5.3.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter