Palvelusetelien asiointi- ja hallinnointipalvelun järjestelmä vaihtuu maalis-huhtikuussa

Vantaan kaupungin palvelusetelijärjestelmä vaihtuu kevään 2020 aikana. Muutos koskee kaikkia Vantaan kaupungin myöntämiä palveluseteleitä.

Digia irtisanoi nykyistä palvelusetelijärjestelmää (PSOP) koskevan sopimuksen kilpailutuksen yhteydessä. Nyt käytössä oleva PSOP-ratkaisu ei myöskään vastannut niitä tarpeita, joita Vantaalla on ollut niin asiakkaan, palveluntuottajan kuin työntekijöiden näkökulmasta. Uudeksi palvelujärjestelmätuottajaksi valittiin Polycon Oy.

Uudistuksen jälkeen setelit myönnetään kuten aiemminkin. Palveluntuottajan valinta tapahtuu uudessa järjestelmässä osoitteessa palse.fi.

Uuden palvelusetelijärjestelmän käyttöönotto tapahtuu vaiheistetusti maalis- ja huhtikuussa 2020. Tiedotamme palveluseteliä käyttäviä asiakkaita muutokseen liittyen lähempänä käyttöönottoa. Kaupunki on yhteydessä nykyisiin palvelusetelijärjestelmässä mukana oleviin palveluntuottajiin ja informoi tulevasta muutoksesta.

Uusi järjestelmä on aiempaa monipuolisempi

Asiakkaan asiointi uudessa palvelusetelijärjestelmässä on aiempaa monipuolisempaa. Asiakas voi esimerkiksi etsiä karttapalvelun avulla tuottajaa, vertailla hintoja sekä varmistaa, millä aikataululla kyseinen palvelu on saatavissa.

Lisätietoja antaa tarvittaessa
Hanna Kankaanpää
p. 043 826 8934
hanna.kankaanpaa(at)vantaa.fi

Julkaistu: 4.2.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter