Joulu on taputeltu – ja Vantaan jouluisin lemmikki valittu!

Vantaan jouluisin lemmikki -kuvakisan voittajaksi kirmasi komea Vilgas-hevonen. Kuvan lähettivät Minna ja Taru. Heidän mukaansa Vilgas rakastaa vauhtia, ja vauhdikkaasti se keräsi myös yleisöääniä Vantaan joulukalenterin luukussa viisi.

Kakkossijalle ylsivät Päivin ikuistamat vantaanlaaksolaiset koiravilpertit Retu ja Arttu. Koirien ilo ja leikkisyys välittyivät nelosluukusta vahvasti. Luukussa 12 joulu-unia autuaasti kiskova Coco ylsi niin ikään kärkikolmikkoon. Mikä rentous tässä Mikon lähettämässä kuvassa! Cocosta voi toki edelleen ottaa mallia kaamoksen jatkuessa.

Raati antoi lisäksi kunniamaininnan Pauli Aulikki Pusu Pesoselle. Korsolaiskissa oli kuvattu erityisen kauniisti jouluvaloissa. Nean lähettämä kuva Paulista löytyi luukusta seitsemän.

Vantaan joulukalenteri oli tänä vuonna täynnä suloisia kuvia ja videoita lemmikkien joulupuuhista. Voit tutustua kalenterin luukkuihin Vantaan Instagramissa. Joulukisaan osallistui liki 150 otosta. Raadilla oli todella haastava tehtävä valita kaikkien näiden kuvien ja videoiden joukosta 24 luukkukuvaa. Paljon hienoja lemmikkikuvia jäi siten myös julkaisematta kalenterissa.

Voittaja saa majoituslahjakortin Aviapoliksessa sijaitsevaan Clarion Helsinki Airport -hotelliin. Kaikki muut kalenterissa julkaistut kuvat palkitaan makeilla palkinnoilla sen kunniaksi, että Fazerila sijaitsee Vantaalla.

Luukuista tykänneiden äänestäjien kesken on arvottu myös pieniä palkintoja. Onnetar suosi tässä arvonnassa Instagramin nimimerkkejä mirkkumk, tomilo ja sa_maila. Jokaiselle joulukisassa menestyneelle ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti. Paljon onnea ja iso kiitos kaikille joulukalenterin tekoon osallistuneille!

Julkaistu: 8.1.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter