Hiihdon Suomen Cup saapuu jälleen Hakunilaan

Maastohiihdon Suomen Cupin kolmas osakilpailu järjestetään ensi viikolla Vantaalla ja Hakunilan urheilupuistossa. Kisat hiihdetään viime vuoden tapaan arki-iltoina.

Tiistaina 14.1. kilpaillaan naisten viiden ja miesten kymmenen kilometrin väliaikalähdöissä, ja keskiviikkona 15.1. ovat vuorossa naisten 3x5 ja miesten 3x7,5 kilometrin viestit.

Kaikki kisat käydään tällä kertaa perinteisellä hiihtotavalla. Vantaalaisittain kisoissa riittää mielenkiintoa, sillä järjestävän Vantaan Hiihtoseuran edustus ladulla on vahva.

Heikon lumitilanteen takia kilpailualueen viimeistelytyöt aloitetaan jo perjantaina 10.1., ja urheilupuiston ladut on suljettu ulkopuolisilta perjantaiaamusta 10.1. keskiviikkoiltaan 15.1.

Kisat starttaavat tiistaina naisten viiden kilometrin lähdöllä kello 17.50 ja keskiviikkona naisten viestillä kello 18.05. Yleisöä kehotetaan saapumaan paikalle hyvissä ajoin. Paikan päälle pääsee julkisen liikenteen linja-autoilla 717 ja 717A Helsingistä sekä 587 ja 711 Tikkurilasta. Omalla autolla saapuville on opastus Hakunilan urheilupuistoon Kehä 3:lta.

Lisätietoja ja tarkempi kisa-aikataulu kilpailun kotisivuilla.

Julkaistu: 8.1.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter