Liikuntagaala etsii vantaalaisia arvokisamitalisteja

"
Purjelautailija Aleksandra Blinnikka palkittiin vuoden 2018 Liikuntagaalassa Vantaan vuoden urheilijaksi.

Vantaalaista urheilu- ja liikuntavuotta juhlistetaan vuosittain pidettävässä Vantaan Liikuntagaalassa. Sokos Hotel Vantaan tiloissa 5.2.2020 järjestettävässä tilaisuudessa palkitaan Vantaan parhaita liikunnan ja urheilun toimijoita.

Liikuntagaalan yhteydessä Vantaa haluaa muistaa kaikkia vuoden 2019 arvokisamitalisteja kutsumalla heidät yhteisille mitalikahveille. Pyydämme yleisön apua vantaalaisten arvokisamitalistien keräämiseksi.

Jos tiedossasi on vantaalainen urheilija tai joukkue, joka on saavuttanut vuoden 2019 aikana MM-, EM-, PM- tai SM-mitalin, ilmoita siitä meille. Myös kaikki vantaalaiset, mutta muita kuin vantaalaisia seuroja edustavat urheilijat huomioidaan. Mitalisteja kerätään osoitteessa www.mitalisti.liikuntagaala.fi tämän vuoden loppuun saakka.

Vastaajien kesken arvomme viisi kappaletta 10 kerran uinti/kuntosalippuja. Mitalistit ilmoitettuasi sinut ohjataan suoraan Vantaan Liikuntagaalan ilmoittautumislomakkeeseen, jonka kautta voit ilmoittaa gaalaan itsesi lisäksi ilmiantamasi mitalistin. Liikuntagaalan ohjelma julkaistaan myöhemmin, mutta ilmoittautuminen on jo avattu osoitteessa www.liikuntagaala.fi.

Julkaistu: 16.12.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter