Mikkolan koulun ruokasali

Mikä mietityttää Mikkolassa? Tule keskustelemaan asukasfoorumiin 29.10.

Syksyn asukasfoorumi järjestetään tällä kertaa Mikkolan koululla tiistaina 29.10. Tilaisuudessa kaupunkilaisilla on mahdollisuus tavata kaupungin johtoa ja alueen suunnittelijoita sekä kertoa heille Mikkolaan ja sen lähialueisiin liittyvistä toiveistaan.

Kaksi kertaa vuodessa eri puolilla Vantaata järjestettävissä asukasfoorumeissa aiheet risteilevät laajasti pyöräteistä kaupungin talousarvioon. Mikkolan asukasfoorumin alussa kaupunginjohtaja Ritva Viljanen kertoo Vantaan ja Mikkolan ajankohtaisista kuulumisista. Hänen lisäkseen apulaiskapunginjohtajat ja eri alojen asiantuntijat ovat paikalla vastaamassa asukkaiden kysymyksiin. Turvallisuudesta ja joukkoliikenteestä voi kysyä poliisin ja HSL:n edustajilta. Voit myös tulla vain seuraamaan keskustelua ja tapaamaan naapureita. Pullakahvit tarjolla ennen tilaisuuden alkua klo 17 alkaen. Asukasfoorumi on kaikille avoin tilaisuus.

Asukasfoorumi striimataan suorana lähetyksenä Vantaa-kanavalle ja keskusteluun voi osallistua myös sitä kautta. Osallistujia pyydetään ilmoittamaan tilaisuudessa, mikäli he eivät halua näkyä kuvassa. Tallenteen voi myös katsoa jälkikäteen Vantaa-kanavalta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kaupungin johdon asukasfoorumi Mikkolassa
tiistaina 29.10.2019 klo 18-20, kahvitarjoilu klo 17 alkaen
Mikkolan koulu Lyyra
Lyyranpolku 2
01480 Vantaa

Asukasfoorumi Vantaan nettisivuilla ja Facebookissa.
www.vantaakanava.fi
Lue lisää vantaalaisten ajankohtaisista vaikuttamismahdollisuuksista ja Osallistuva Vantaa -mallista.

Julkaistu: 22.10.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter