Kaupunginhallituksessa apulaiskaupunginjohtajan viran auki julistaminen

Vantaan kaupunginhallitus käsittelee 21. lokakuuta sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan apulaiskaupunginjohtajan viran auki julistamista.

Sosiaali- ja terveystoimen apulaiskaupunginjohtaja Jukka T. Salminen on ilmoittanut eroavansa virastaan 1. huhtikuuta 2020 alkaen. Virka on tarkoituksenmukaista laittaa hakuun vielä lokakuussa, jotta viran hoito voidaan järjestää parhaiten.

Viran voimassaolevat kelpoisuusehdot ovat ylempi korkeakoulututkinto, tehtävän edellyttävä perehtyneisyys sosiaali- ja terveydenhuoltoon, käytännössä saavutettu johtamiskokemus sekä suomen kielen hyvä ja ruotsin kielen tyydyttävä kirjallinen ja suullinen taito.

Virassa menestyminen edellyttää erinomaisia johtamisvalmiuksia, kykyä ja näkemyksellisyyttä koko kaupungin kehittämiseen, kykyä oman toimialan strategiseen kehittämiseen, kykyä luoda toimialan toimintaa tukevaa verkostoa sekä hyvät kommunikointi- ja esiintymistaidot.

Sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan apulaiskaupunginjohtajan viran täyttämiseen liittyen on tarpeen asettaa toimikunta, jonka tehtävänä on valmistella viran täyttöön liittyvää prosessia sekä sen aikataulutusta (asia 5).

Kokouksen muita aiheita

  • Vuoden 2018 arviointikertomuksesta aiheutuneet toimenpiteet
  • Oy Apotti Ab:n osakassopimuksen muuttaminen

Kokouksen kaikkiin aiheisiin voi tutustua tarkemmin kokouksen esityslistalta osoitteessa paatokset.vantaa.fi.

Julkaistu: 17.10.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter