Vanhusneuvosto juhlii pyöreitä – tervetuloa seuraamaan 20-vuotisseminaaria Vantaa-kanavalle!

Vanhempi rouva juhlatilaisuudessa kakkukahveilla

Vanhusneuvoston juhlavuoden seminaarissa tiistaina 22.10. klo 15.15-17 kuullaan useita asiantuntijapuheenvuoroja sekä jaetaan Vuoden vantaalainen vanhusteko -tunnustus. Seuraa suoraa lähetystä Vantaa-kanavalla.

Vantaan vanhusneuvosto on toiminut jo vuodesta 1999 lähtien. Se ajaa ikäihmisten asioita ja osallistuu muun muassa ikääntyneiden terveyttä ja hyvinvointia edistävien palvelujen suunnitteluun sekä seuraa ja arvioi näiden palvelujen toteutumista.

20-vuotisseminaaria vietetään tiistaina 22.10. klo 15.15-17.00. Juhlaseminaarin avaa kaupunginjohtaja Ritva Viljanen ja apulaiskaupunginjohtaja Jukka T. Salminen kertoo neuvoston historiasta. Vanhusneuvostotyöskentelystä puheenvuoron pitää neuvoston puheenjohtaja Jussi Särkelä, ja vierailevana puhujana mukana on Valli ry:n toiminnanjohtaja Virpi Dufva. Juhlassa jaetaan myös ensi kertaa myönnettävä Vuoden vantaalainen vanhusteko -tunnustus.

Seminaaria voi seurata Vantaa-kanavalla, minkä kautta katsojien on myös mahdollista esittää kysymyksiä puhujille. Tallenne on katsottavissa Vantaa-kanavalta myös myöhemmin.

Vanhusneuvoston 20-vuotisseminaari
Tiistaina 22.10. klo 15.15-17

Seuraa seminaaria Vantaa-kanavalla

Lue lisää vanhusneuvostosta ja sen toiminnasta

Julkaistu: 17.10.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter