Vapaa-ajan lautakunta käsitteli kulttuuripalkinnon ehdokkaat

Vapaa-ajan lautakunta päätti kokouksessaan 9.10. Vantaan kulttuuripalkintoehdokkaat ja esittää ehdokkaat kaupunginhallitukselle. Päätöksen palkintojen myöntämisestä tekee Vantaan kaupunginhallitus. Palkinnot julkaistaan ja jaetaan kaupunginvaltuuston kokouksessa 16.12.2019.

Lautakunta päätti, että Vantaan kaupunki palkitsee kaksi tahoa, Nuoren taiteilijan palkinto ja palkinto merkittävästä kulttuuriteosta. Molemmat palkinnot ovat 10 000 euroa. Vantaan kulttuuripalvelut on pyytänyt kuntalaisilta ehdotuksia vantaalaisista henkilöistä ja tahoista, joiden ponnistukset oman taiteenalansa tai vantaalaisen kulttuurielämän eteen ansaitsisivat palkinnon.

Vapaa-ajan lautakunta jätti pöydälle esityslistan kohdan työryhmän nimeämisestä Elmon uimahallin suunnittelun seuraamiseksi (§15). Asia siirtyy esityslistalle seuraavaan kokoukseen.

Vapaa-ajan lautakunta päätti kannattaa Helsingin ehdottamaa edustajaa, aluerakentamisyksikön päällikkö Kari Pudasta pääkaupunkiseudun kuntien edustajaksi Tekniikan museon säätiön hallitukseen kaksivuotiskaudeksi 2020—2021.

Lisäksi lautakunta hyväksyi kokouksessaan taide- ja kulttuuritapahtumien avustustilityksiä ja harrasteliikunnan ohjaajatuen tilityksiä. Lisäksi lautakunta päätti liikunnan avustettavuuksista.

Vapaa-ajan lautakunnan kokouksen esityslista/pöytäkirja kokonaisuudessaan: paatokset.vantaa.fi

Julkaistu: 9.10.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter