Megarekry Flamingossa

On Vantaan Megarekryn aika – tule ja työllisty!

Vantaan Megarekry kutsuu kaikki työ- tai opiskelupaikasta kiinnostuneet Viihdekeskus Flamingoon torstaina 3.10.2019 klo 10-14. Maksuttomassa rekrytointitapahtumassa kohtaavat jälleen kymmenet yritykset, tuhannet työnhakijat ja usean oppilaitoksen edustajat. Ohjelmassa myös luentoja ja Duudsoneista tuttu Jarno Laasala kertoo omista poluistaan työelämässä.

Vuodesta 2012 järjestettyyn Vantaan Megarekryyn osallistuu tänäkin syksynä laaja kirjo yrityksiä, jotka hakevat joukkoonsa motivoituneita, uusia tekijöitä, myös työuraansa vasta aloittavia nuoria. Työntekijöitä on etsimässä esimerkiksi logistiikka-, elintarvike- ja hoiva-alan yrityksiä. Paikalla on muun muassa IKEA, Lidl Suomi Ky, Lindström Oy - Comforta Oy, Okmetic Oy, Renoa Group, R-kioski ja Transval. Kaikki näytteilleasettajat löytyvät täältä.

Työnhaun ohessa Megarekryssä voi huollattaa CV:nsä huippukuntoon uravalmentajien kanssa ja saada siihen ammattilaisen ottaman valokuvan. Tapahtuman juontaa Tuuli-Elina Ruuskanen Maikki Crew’sta ja osallistujille on tarjolla myös työnhakua tukevaa ohjelmaa. Finnkinon kolmannessa kerroksessa sijaitsevassa salissa kuullaan klo 11 luento aiheesta miten teen hyvän ensivaikutelman ja klo 13 tarjolla vinkkejä video-CV:n tekoon. Duudsoneista tuttu Jarno Laasala kertoo klo 12.00 omasta työhistoriastaan.

Vuodesta 2012 kaksi kertaa vuodessa järjestetty Vantaan Megarekry on laajentunut laajentumistaan. Yrittäjät pitävät Megarekryn vahvuutena motivoituneiden työnhakijoiden valtavaa määrää. Tuhansien kävijöiden joukkoon mahtuu sopivia hakijoita paljon.
- Se, mitä olemme kuulleet sekä työnhakijoilta että työnantajilta, on, että Megarekryssä yritysten ständeillä kierrellessään kävijät innostuvat työpaikasta, jota eivät muuten olisi tuullet hakeneeksi. Tämä on juuri sitä kohtauttamista, mitä työmarkkinoilla juuri nyt kaivataan, sanoo työllisyyspalveluiden johtaja Timo Saari.

Tule tutustumaan tulevaan työnantajaasi tai koulutuspaikkaasi!

Vantaan Megarekry
Torstaina 3.10.2019 klo 10–14
Viihdekeskus Flamingo, Tasetie 8

Lue lisää www.vantaa.fi/megarekry

Julkaistu: 19.9.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter